標題: 早兩日仲見到有既路牌突然不見了? [打印本頁]

作者: apo    時間: 2013-11-9 21:36     標題: 早兩日仲見到有既路牌突然不見了?

上次見到, 早兩日見人發 post 時仲見到有既路牌指示不準騎車進入, 今日踩上去連柱帶牌都不見了..  大概估到內裹原因~
原本 post 單車網當講下笑... 點知幾個小時後被人 delete 了個 post....
唔通有人會以為拆走左支告示牌就會變成合法路段咁天真?

圖片附件: 20131109_110411.jpg (2013-11-9 21:34, 332.57 KB) / 下載次數 362
http://astrohome.net/attachment.php?aid=38063&k=d074594abf80944e7baa2b2960a2f825&t=1713558875&sid=7053J0

圖片附件: 20131109_105437.jpg (2013-11-9 21:34, 373.53 KB) / 下載次數 382
http://astrohome.net/attachment.php?aid=38064&k=94a16b8df26a2d6b35ecadc043ce4725&t=1713558875&sid=7053J0

作者: passerby-b    時間: 2013-11-9 21:50

拆走個牌口甘大工程?
作者: apo    時間: 2013-11-9 22:45

拆走個牌口甘大工程?
passerby-b 發表於 2013-11-9 21:50

上次上去仲見到個牌....

圖片附件: 20131014_105331.jpg (2013-11-9 22:45, 376.11 KB) / 下載次數 368
http://astrohome.net/attachment.php?aid=38065&k=cf29f7943feee689290cb50a7cc598cc&t=1713558875&sid=7053J0

作者: passerby-b    時間: 2013-11-9 22:48

大王,我係啲落後地區,睇唔到相架!
作者: apo    時間: 2013-11-9 22:49

大王,我係啲落後地區,睇唔到相架!
passerby-b 發表於 2013-11-9 22:48

唔係馬? 車天車地 d 相都睇唔到??? 咁你晚晚同我地白吹架???
作者: passerby-b    時間: 2013-11-9 22:55

有時見到,有時見唔到﹗
睇吓個網絡心情靚唔靚
作者: apo    時間: 2013-11-9 23:14

哈哈.... 俾人 kill post 滅跡....
其他人仕成日 post 我地影雀熱點, 不準騎車既大埔滘紅,藍,黃,啡路又得..... 不公平~~  

圖片附件: post_delete.jpg (2013-11-9 23:13, 83.94 KB) / 下載次數 380
http://astrohome.net/attachment.php?aid=38066&k=dc809f59008dcdad6fc1d934a3f6894d&t=1713558875&sid=7053J0

作者: cam    時間: 2013-11-10 00:13

...
apo 發表於 2013-11-9 23:14

你仲 post 咁多有個樣嘅相喺果度, 小心俾人 kill 啊 !
作者: apo    時間: 2013-11-10 00:19

回復 8# cam

轉行同你踩 roadbike, 不過又唔夠你快, 都唔好玩既...

還有, 我把 d 人頭相刪除了~
作者: cosmos    時間: 2013-11-10 03:02

你仲 post 咁多有個樣嘅相喺果度, 小心俾人 kill 啊 !
cam 發表於 2013-11-10 00:13

你小心比人起你底,走嚟呢處kill 你地盤
作者: apo    時間: 2013-11-10 09:09

你小心比人起你底,走嚟呢處kill 你地盤
cosmos 發表於 2013-11-10 03:02

乜你地咁怕事架…我又冇話邊個邊個…話唔定係俾野豬整走,又話唔定郊野公園自己更改指示呢…
作者: passerby-b    時間: 2013-11-10 10:13

大王唔洗勞氣,番來D度咪好lor,可以暢所欲言
作者: DTS-ES    時間: 2013-11-10 11:34

四月得支柱
近期又樹立路牌
最新又失蹤

某譠車友有野不可對人言
作者: DTS-ES    時間: 2013-11-10 11:38

其他人仕成日 post 我地影雀熱點, 不準騎車既大埔滘紅,藍,黃,啡 ...
apo 發表於 2013-11-9 23:14

可以詐唔知
無相無真相去博大霧
作者: cosmos    時間: 2013-11-10 14:03

回復 11# apo

咁就入晒偷鐵黨數,上山偷支柱去賣
作者: apo    時間: 2013-11-10 15:19

回復  apo

咁就入晒偷鐵黨數,上山偷支柱去賣
cosmos 發表於 2013-11-10 14:03

唔...... 好大可能..... 不過要抬咁遠去賣都幾辛苦下...
作者: DTS-ES    時間: 2013-11-10 16:46

咁敏感有野既
作者: apo    時間: 2013-11-10 19:25

回復 17# DTS-ES
條鐵柱咁粗, 一定好值錢....

歡迎光臨 車天車地 (http://astrohome.net/) Powered by Discuz! 7.2