返回列表 發帖

回復 73# 的帖子

Gem嬸滿腦子都係食野,食野,同食野~~

回復 78# 的帖子

Daniel,呀Gem當自己係"豬肉乾"呀~~
又或者佢當自己係"走地豬",我地可以BBQ時食"燒豬"呢 ~~但......年紀大,D肉會"鞋"口D~~

回復 89# 的帖子

梁sir,放心啦,有熱水供應架,我上年都係食杯麵當早餐~~:g5因為D早餐好難食:g4 ...係將前晚BBQ食剩的食物炒埋一碟:g18 ...試問早上點食得落D咁油的食物呢???:pig8

回復 45# 的帖子

梁sir,我上年(係唯一一個!!)有在士多比錢洗澡呀(大約$10-$15,只可用15分鐘!!):g11 ~~你知啦,BBQ完後成身一陣味,好難頂架:pig8 ~~我重記得上年我同隻"臭臭豬"一齊訓...:pig4

點解大家變晒小朋友咁不斷討論食的問題?:g6 :g6 :g6

回復 94# 的帖子

忘恩負義~!!! :g9 多得我上年俾你用我個睡袋咋,唔係你就真係俾果張有味0既被臭足成晚呀~~哼!!!! 再亂講聽日就踢你落海~:pig10 :pig10
G...e...m

回復 96# 的帖子

哈哈哈...無錯,張被重臭過"臭臭豬"~~:g6

各位唔好意思, 太失儀喇...:pig2 (咳咳)下次唔會,不過若再有人激我, 我可能又會失控...哼哼~:beyond_endurance 旱抖, 今晚返夜班~ :pig5

G...e...m

回復 98# 的帖子

今晚一定要"Good night"呀:pig3 :pig3 !!因為明天我返早......:shame

原帖由 carolchau 於 2008-1-11 15:03 發表
今晚一定要"Good night"呀!!因為明天我返早......:shame

Good 唔 good 就唔知, 不過家陣個天幾靚, 雖然有雲, 但視野好清晰! 希望 keep 多一日半日.

大埔都好清...不過雲量都唔少....
我都可能會沖涼,不過就唔一定會沖熱水....就或者抹下身就算...

好清? 今日罕地一月出現大霧喎:pig6 我諗只係內陸地區下午晒熱了所以冇霧,海上和島嶼恐怕難以避免會大霧,尤其是夜晚:pig8

1月12日大圍區天氣報告: 今日多雲, 短暫時間有陽光, 薄霧~~ 我諗... 薄霧中搭1個半鐘船應該無問題架可? :g2
G...e...m

船上有冇救生衣架?

明晚在5-6級風下回程應該更刺激:pig2