返回列表 發帖

今朝用白果做早餐

一早起身, 八點去到貓陣地..
見到貓貓傾定定, 即刻拎腳拎鏡.
見到斑魚狗先生表演, 兩度玩垂直昇降. Set 得腳黎已同我 say 拜..
入番貓陣地, 佢見唔咁耐唔入黎又係 say 拜..
等左三個幾鐘, 兩邊走黎走去, 貓狗都唔見..
得隻無雷公咁遠既同私一樣咁命苦既苦惡鳥, 遠遠見到我都走埋一份..
又熱, 天又灰, 十二點走人, 番屋企訓覺..

回復 36# 的帖子

今日出0既新X期, 介紹一對港人夫婦到尼泊爾做義工, 好有意義~ :g17
G...e...m

回復 62# 的帖子

人怕出名, 豬就緊係怕肥啦~ :pig2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-30 23:26 發表

你攪錯喇, 我係服侍人果個....:g20

所以晒黑D做賓賓咪岩你囉~~:u_07 :u_07 :u_07

回復 61# 的帖子

我都無見過d豬會怕肥架

原帖由 Gem 於 2008-3-30 20:22 發表
如果我0既犧牲, 可以令你地呢班饑民有幾餐溫飽...食左我啦...:pig3 .....多左0既就拿去做罐頭午餐肉啦~~:pig6

擋你都無肉食,"晒"氣...:u_01

原帖由 cam 於 2008-3-30 20:19 發表
最緊要有心有興趣,邊做邊學,有 training 架! 唔使錢, 有野學有野睇, 都唔錯架, 我今日同遊客睇左半日雀, 仲第一次睇到灰頭麥雞 tim!  :icon_razz

至於防曬俚家野, 我就真係無研究, 因為我已經黑慣, 成日係街d 人都同 ...

:u_14 :u_14 :u_14

原帖由 schindler 於 2008-3-30 20:19 發表
好肥美豬姐... 好想劏左你黎食 :wtt14

豬姐係瘦骨仙,無肉食架~~:pig7

原帖由 Gem 於 2008-3-30 20:09 發表
唔得呀...:u_13 ...衣家已經俾人叫阿嬸(死白面人), 再黑 d 我怕俾人叫阿婆...:pig3

:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 Gem 於 2008-3-30 20:06 發表
有諗過, 不過我無知識又怕曬......:pig2 .....

你咁黑,無所謂啦~~:u_07

原帖由 yoshi2k51 於 2008-3-30 23:14 發表
你比人服待慣,係難d行出第一步

你攪錯喇, 我係服侍人果個....:g20
G...e...m

回復 54# 的帖子

你比人服待慣,係難d行出第一步

回復 53# 的帖子

:pig2 .......我有心......無力......:u_14 (俾你識穿左)
G...e...m

豬姐,你有冇誠意做2工架,咁多要求:u_17

回復 51# 的帖子

陪小朋友畫畫? :u_02  arm 我呀~ ......不過, 我怕佢地頑皮時, 我會忍唔住..:wtt7 ...:u_16
G...e...m