返回列表 發帖
都係正野!有機會聽下就正!
fatpang 發表於 2012-4-27 23:25

套靚組合主人好 nice... 佢冇賣俾我但邀請我去佢度聽下...... 我驚接受唔到打擊推左佢好意了.....

皇天不負有心人, 卒之今日可以抬左對心頭好  JBL 4343 全鋼磁番屋企.... 送貨哥哥仔加埋我唔夠力抬上樓, 好彩有鄰居哥仔幫忙三個人好辛苦咁先抬到上樓...住村屋三樓有時好唔方便..

剛上到樓的一刻

暫時放住嚮牆邊, 煲番三兩個月等 d 聲入佳景先再就位...

無聊手機自拍

評分人數

• waterblowing: 西毒歐陽峰...好毒.....讚賞 + 2 分
    • Gem: 毒害他人!喝倒 -2 分
    • DTS-ES: 毒害他人!讚賞 + 2 分
    • puppymic: 恨死他人!讚賞 + 2 分

HIFI 欣賞大食會 is coming soon!

蕃薯會唔會話嘈得濟
http://blog.yahoo.com/puppymic

幾時可以黎「品嚐」一下呀?

幾時可以黎「品嚐」一下呀?
mike_leung 發表於 2012-5-6 20:02

d 聲未掂....禽晚唔知係唔係 bad contact, 右邊 channel 沙聲..  今晚攪過下 d 喇叭線先好番....
不過都係冇乜低頻~ 得過大字.....

繼續冇錢又學人發燒...
搵人做左對 cheap cheap 地既腳架托起對老爺喇叭, 唔使再用板車.. 今晚一個人攪掂上架... 都唔知自己 d 力邊度黎既.....

評分人數

• DTS-ES: 兩個聖箱讚賞 + 2 分
    • kai: 唔係可以吊雞搬入屋, Y要自己抬既?? ...讚賞 + 2 分
    • Gem: 很有內涵!讚賞 + 2 分
    • puppymic: 令人羡慕!讚賞 + 2 分

Updated photo with 蕃薯 and D 伯伯.

影自己就用手機, 影蕃薯就D800
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

真過份.......咁豪華...

點呀?正唔正呢 ?其實真係想知咁大對喇叭既聲會係點,我見都未見過 .....
http://blog.yahoo.com/puppymic

搵日影完雀黎聽下咯... 咪又係咁....好普通~

聽講D喇叭要幾十萬一對BOR我都想同佢影番張相

聽講D喇叭要幾十萬一對BOR我都想同佢影番張相
passerby-b 發表於 2012-6-22 23:49

你係唔係講多左幾個零呀?? 我呢 d 老爺野唔值錢架...頂多值幾千...