返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-1-14 18:13 發表

話晒人地係女仔, 不如遮番塊面少少會唔會好 d 呢??

我同 阿 Mei 睇住佢地俾人捉都好心痛架... 佢地都係想落黎幫香港人做野姊..

我已經揀左一張,影得唔清楚,又見唔到正面既相架啦.....算把啦,人都走左囉,無謂想住人啦! 不過,山水有相逢既,得閒去下油麻地,可能會遇返佢地呢!

佢地兩個仲想住人地呀?

回復 14# 的帖子

你0既說話中包含好多不捨同無奈喎~~ :misdoubt 得閒上去探下佢地咯~~
G...e...m

睇下影完人地後幾興奮!:icon_mrgreen

白面人做乜咁嘅表情哩?

翔哥,你做乜變左Daniel咁玩偷影呀?! :beyond_endurance :beyond_endurance :beyond_endurance

回復 19# 的帖子

我之所以咁樣係因為見到Daniel不斷望住兩個II姐姐流晒口水:hw9 ,重開始"熱"到要除衫添...:amazing. :amazing.

回復 14# 的帖子

APO,你去油麻地行一轉就會忘記兩個II姐姐架喇~~:just_out

原帖由 carolchau 於 2008-1-15 18:41 發表
APO,你去油麻地行一轉就會忘記兩個II姐姐架喇~~:just_out

點解個個都淨係識叫我去油麻地既? :icon_confused :icon_confused

回復 24# 的帖子

油麻地平靚正嘛~~:misdoubt

回復 24# 的帖子

重有其他地方咩?深水?:shame

香港重有好多地方會有機會見到呀!:g13 :g14

回復 27# 的帖子

翔哥,你都好似好熟咁...:misdoubt :misdoubt :misdoubt

原帖由 carolchau 於 15-1-2008 19:13 發表
翔哥,你都好似好熟咁...:misdoubt :misdoubt :misdoubt

道聽途說啫……:g144" />
呀邊個邊個講架:just_out

原帖由 carolchau 於 2008-1-15 19:00 發表
重有其他地方咩?深水?:shame

妳地真係攪笑~~~