返回列表 發帖
回復 30# mike_leung

己發PM

如果可以既話
我都想來呀
但咁早可以搭咩車來?

地黠: 田記(大埔大埔公路,日本人學校隔離,全名保良局田家炳千禧小學)
日期: 2012年5月21日(一)
時間: 5:30am前到達------7:000am要離開
車位: 15個以上

名額: 10人
暫時表示出席:
1) mike leung
2) apo(駕車)
3) hooooon(駕車)
4) Gem
5) akltsang(駕車)
6)puppymic
mike_leung 發表於 2012-5-8 19:34

May I join ?
7) cam

地黠: 田記(大埔大埔公路,日本人學校隔離,全名保良局田家炳千禧小學)
時間: 5:30am前到達------7:000am要離開
車位: 15個以上

名額: 10人
暫時表示出席:
1) mike leung
2) apo(may not join)
3) hooooon(駕車)
4) Gem
5) akltsang(駕車)
6)puppymic
7) Cam
8) 等蛇

如果可以既話
我都想來呀
但咁早可以搭咩車來?
vr2wof 發表於 2012-5-9 23:37

By taxi only

I will drive from Tai Wai.  I can pick up others in Tai Wai / Shatin MTR.
Astrofarmer - Albert

時間: 5:3 ...
mike_leung 發表於 2012-5-10 06:46

I will come with my car.

我今日都用手機嚮公司  reception 對過下位... 係唔係都應該睇到呢?

絕對睇到.......其實大家有興趣,都可以join大王去科學園睇..
總之,活動之前一至兩日,大家再confirm都仲得....

mike!
我都來呀!
我搵到車來了

收到.....請PM留電話.....謝謝..

除左香港天文學會係尖沙咀星光大道既日環食觀測活動,科學園都真係有日食觀測活動喎

http://www.hkas.org.hk/eclipse2012/

http://www.hokoon.edu.hk/astro/e ... 1/ase_activity.html
http://blog.yahoo.com/puppymic

睇完今日七天天氣預報,21/5睇日環食有少少危機.......

仲以為科學園無乜人,我可以安心睇日食................
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

仲以為科學園無乜人,我可以安心睇日食................
cosmos 發表於 2012-5-13 01:18

好彩公司位嚮最高果層... 冇人干擾....