返回列表 發帖
好彩公司位嚮最高果層... 冇人干擾....
apo 發表於 2012-5-13 01:21
高層人仕真係唔同D
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

好彩公司位嚮最高果層... 冇人干擾....
apo 發表於 2012-5-13 01:21

令人羡慕!
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

我今日都用手機嚮公司  reception 對過下位... 係唔係都應該睇到呢?
apo 發表於 2012-5-10 19:52

簡直無敵啦
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

灰爆...........

OMG

Bear⋯⋯一聲長嘆!
睇嚟可以訓多D。
Astrofarmer - Albert

我就係唔係都會返去standby,自從上次日全食既經驗,真係天有不測之風雲..

如果到時唔落雨,都會盡人事起身碰運氣!
勤力用功才會有好收成

真係激鬼死,呢兩日早上田記果邊好天到不得了.....如果21日果朝睇唔到,真係....xyz....

真係激鬼死,呢兩日早上田記果邊好天到不得了.....如果21日果朝睇唔到,真係....xyz.... ...
mike_leung 發表於 2012-5-15 14:49

千奇唔好做那年日全蝕翻版!
https://hoonwai.myportfolio.com

各位VR2
如情況許可請通報各區觀測狀況 KPV

回復 56# vr2wof

haha, 講開 CQ, 上星期嚮錦田影完貓貓走時見到一大隊掛住 VR2xxx 入去唔知攪邊科??

回復 57# apo

玩DX ??多數都係個d架喇 hahaa

回復  vr2wof

haha, 講開 CQ, 上星期嚮錦田影完貓貓走時見到一大隊掛住 VR2xxx 入去唔知攪邊科??  : ...
apo 發表於 2012-5-15 22:18

VR2芝歪??

各位VR2
如情況許可請通報各區觀測狀況 KPV
vr2wof 發表於 2012-5-15 21:59

報都無用啦,天有不測之風雲呀。香港東區今早好多雲睇唔到日出。