返回列表 發帖

攪乜鬼?

平時最多十零個人仔, 無啦啦成 70 人 visit 呢度? 無街去???

原帖由 apo 於 2008-4-25 22:24 發表
平時最多十零個人仔, 無啦啦成 70 人 visit 呢度? 無街去???

會唔會................有鬼~!!!!
G...e...m

76人.......:amazing. ....好驚呀~!!:g3
G...e...m

係唔係呢度有咩好野睇, 吸引外人黎?
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

會唔會好多都係機械人,入來撞!

回復 5# 的帖子

我估係啦:u_14
豬姐,快D郁手趕走外敵啦:u_11

原帖由 passerby-b 於 2008-4-25 22:39 發表
我估係啦:u_14
豬姐,快D郁手趕走外敵啦:u_11

:pig9 ~~ 唱首國歌先:" 遲來, boot 要  joe 奴隸 de 因蚊...." :g16 :g16
G...e...m

原來唱歌可以趕走敵人,哈。

好穏定,44人在線

:pig9 ...大家好~:u_15 ......你好...你好...:wtt18
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-25 22:45 發表

:pig9 ~~ 唱首國歌先:" 遲來, boot 要  joe 奴隸 de 因蚊...." :g16 :g16

估唔到你識得講普通話,大開眼界

原帖由 Gem 於 2008-4-25 23:04 發表
:pig9 ...大家好~:u_15 ......你好...你好...:wtt18

:hw9 :hw9 :hw9 :hw9 :hw9

原帖由 passerby-b 於 2008-4-25 23:07 發表

:hw9 :hw9 :hw9 :hw9 :hw9

唔理咩人都好,都要打個招呼~!! 我好 .......你好:wtt18 .....大家好~:wtt1 ...咁就香港好喇~!!
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-25 23:10 發表

唔理人都好,都要打個招呼~!! 我好 .......你好:wtt18 .....大家好~:wtt1 ...咁就香港好喇~!!

真的:hw9

原帖由 passerby-b 於 2008-4-25 23:10 發表

真的:hw9

唔通佢調咗過隔離返工