返回列表 發帖
原帖由 schindler 於 2008-4-25 23:23 發表
危險? 我平均一季會關機一晚...至今只試過火牛衰左

你梗係行HA開冷氣,電費都唔少

我呢d低級電腦, 一D都唔熱
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

話時話,真係好多"人"喎,係咪計ip, 唔計connection架

又係44人:u_17

75人在線

越黎越多....好似玩緊 game 咁.....對抗不明進入者..

搵阿豬幫手啦..佢見慣 virus, 佢公司又有 "防衛中心"...

回復 36# 的帖子

估唔到豬姐係d度ge救主

原帖由 apo 於 2008-4-25 23:43 發表
好似玩緊 game 咁.....對抗不明入進入者..

搵阿豬幫手啦..佢見慣 virus, 佢公司又有 "防衛中心"...

你請阿豬做anti-virus??
這個post人工好高架

真係幾異常... 星期五晚先黎多人
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

91人在線,記得記得backup

原帖由 yoshi2k51 於 2008-4-25 23:45 發表

你請阿豬做anti-virus??
這個post人工好高架

呢位姐姐 sell 緊防毒軟件... 搵佢介紹下有乜好方法防禦先...

回復 41# 的帖子

未買antivirus,已經中咗毒先

原帖由 apo 於 2008-4-25 23:43 發表
越黎越多....好似玩緊 game 咁.....對抗不明進入者..

:pig9 好有使命感...唔..我地先著好裝備先....好似沙士時0既董太裝咁就差唔多喇~:rockn_roll
再黎就係要.......洗手....洗手....:u_20

G...e...m

車天車地會唔會林呢?? :u_21
G...e...m

回復 43# 的帖子

乜你又24小時監視我呀:u_10 啱啱洗完手:u_14