返回列表 發帖
原帖由 TC_owl 於 2008-3-6 14:59 發表
Billy,係唔係你部機有嘢?!:amazing. :g14

有藉口買 1D Mark - III 啦. :u_12

原帖由 billy 於 2008-3-6 16:28 發表

有藉口買 1D Mark - III 啦. :u_12

o衣!!有D野喎!!??
毒引發作??!!:g13 :g13 :g13

Billy e家係被毒到咁呢
定係咁呢

我e家係咁:u_07

我都係!!:u_07 :u_07 :u_07

Billy已身中多種「奇毒」,隨時向各方發放!:g14

用左 1DMk3 行出黎都有自信 d,
路人行過望到你又會尊敬  d,
用大白小白 328, 584, 684 又好渣 d,
對焦快 d 準 d,
影相又會更靚 d,
Billy, 快 d 買啦!!!!

原帖由 apo 於 2008-3-6 17:57 發表
用左 1DMk3 行出黎都有自信 d,
路人行過望到你又會尊敬  d,
用大白小白 328, 584, 684 又好渣 d,
對焦快 d 準 d,
影相又會更靚 d,
Billy, 快 d 買啦!!!! ...

嘩!你要改名做落毒大王啦!!:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 fatpang 於 2008-3-6 18:42 發表

嘩!你要改名做落毒大王啦!!:u_07 :u_07 :u_07

毒!毒!毒!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 fatpang 於 2008-3-6 18:42 發表

唔係﹗係有實際需要:u_03

我都中328毒!!:u_19

原帖由 bug 於 2008-3-5 23:30 發表
類似的說話佢應該唔只講過一次0架喇,所以看來唔係「呢排」先身痕,係幾時都咁身痕:u_14
快0的「打」佢啦 (滅絕雙嬌互毆) :u_18

做乜離"間"我地:hit3 ?你少丙頂喇~~:wtt14

原帖由 Gem 於 2008-3-5 23:51 發表

你好似好開心喎?!:wtt12 我地會打到你嘔:wtt7 , 之後先互毆!:wtt17

好呀,好耐無打過人喇~~:u_03 :u_03

原帖由 bug 於 2008-3-5 23:41 發表

那是阿豬的「姊妹」吧:embarrassed 阿豬好明顯係「睇到」佢的

張相裏面的"鬼影"先係豬姐個真身:u_03 ,驚嚇程度達十一級(最高其實得十級):u_14 ~~
唔驚唔驚,好彩訓練有素姐~~:u_05

原帖由 fatpang 於 2008-3-6 20:05 發表
我都中328毒!!:u_19

買啦!買啦!買啦!買啦!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 TC_owl 於 2008-3-6 14:59 發表
Billy,係唔係你部機有嘢?!:amazing. :g14

部機咁邪, 不如送左俾我等我搵人驅魔啦...最多封番封利士仔俾你.. 橫掂你都諗住換機啦..