返回列表 發帖
自己英文都唔好:u_14 ......唔敢比意見......:u_15

原帖由 schindler 於 2008-4-28 21:25 發表
for 之後點會就咁加個動詞呀, 係都用 for booting xxxx

innocence 係名詞, 佢好明顯應該用 innocent 啦

無計啦, 呢家既小朋友不中不英, 患左嚴重語障症
電視衛詩教你量詞, 一艘船 變左 一個船
行都未識既小朋友,  ...

臭公公,睇開D啦~~:hs1

原帖由 Gem 於 2008-4-28 23:00 發表
公公老師掂呀~:g17
:rockn_roll 上網學英文~!! Yeahyeah~!! :wtt18 hi~hi~

公公,豬姐濫用"Hi, Hi", 丙佢啦!!!:u_17

原帖由 Gem 於 2008-4-28 23:11 發表

係白面人唔俾人講英文...:pig3 :pig3
:wtt18 係咯~係咯~

講豬話啦~~

原帖由 waterblowing 於 2008-4-28 23:20 發表
我英文唔好....無見解可言
不過學語文真係要浸....要用....
自己就係無咁環境...所以英不英...中不中
gem姐其實都係話緊我地d水平低的蟻民:hw3 :hw3 :hw3
不過你要見諒, 我地已經好努力去學......:pig3 :pig3 :pig3 ...

Gem姐好似無話過其他人噃...你誤會喇~~~:g18

原帖由 schindler 於 2008-4-28 23:23 發表
至少唔好唔識Difference同Different既分別丫~~~
做英文老師真慘~~~~:g18

"做英文老師真慘"...有所暗示噃~~:g13 :g13 :g13

你咁醒,去做老師啦~~:g17 :g17 :g17

其實就算外國人自己講英文都有自己嘅鄉音,無話邊個國家的人講英文最正,講得正確咪OK囉~:u_22

原帖由 schindler 於 2008-4-28 23:37 發表

嘩, 你呢個「分析性能力」, 就好似「全國性教育會議」, 都唔知係「全國性」定係「全國」「性教育」:g6 :g6 :g6

:hs3 :hs3 :hs3