返回列表 發帖
回復 34# apo

version 2.1
我係阿程, 唔係師兄.

回復  apo

version 2.1
ching 發表於 2012-9-3 03:42

哇..... 岩晒我洗呀!!!! 你幾時入黎呀????

咦? 其實咁做, 算唔算老翻呢
我係阿程, 唔係師兄.

咦? 其實咁做, 算唔算老翻呢
ching 發表於 2012-9-3 11:04

祗係 Backup and update... 依家樣樣電子產品都有呢個功能啦..
仲有, 佢基本上已經冇再提供 ss2000 既 support 了~

祗係 Backup and update... 依家樣樣電子產品都有呢個功能啦..
仲有, 佢基本上已經冇再提供 ss2000 既 sup ...
apo 發表於 2012-9-3 11:16

同意

今晚多得程(ching) ching(師兄) 幫忙借出佢個 v2.1 ss2000 PC, 番屋企 dump 左套 Eprom 成功植入升級左由 V2.01 變做 V2.1....
不過, 升級完我都唔知同舊版有乜分別.....

升級前 v2.01

升級後 v2.1

To: Panda,
有冇興趣 upgrade 你套 non PC 版 ss2000 v2.01 做 v2.1 PC 版?
你套手控有冇個 RS232 8 腳 mini Din  插座??

回復 52# apo
佢入左厂小修中......。
佢个手控好似都有8pin插,大王你一次抄埋佢果份俾埋我代收就ok!

大王,请问係咪A、B两个一切換埋?A、B有無分別呢!

回復  apo
佢入左厂小修中......。
佢个手控好似都有8pin插,大王你一次抄埋佢果份俾埋我代收就ok! ...
kcl33 發表於 2012-9-4 22:15

Panda 冇野呀?? 要入廠??
冇 PC 轉有 PC 要加番兩粒電阻架喎... 你意思係我 send 個 upgrade file 俾你地定燒兩套 IC 呀?

大王,请问係咪A、B两个一切換埋?A、B有無分別呢!
kcl33 發表於 2012-9-4 22:40

Yes, 一換要 A+B 一齊換, 不過我唔肯定兩粒野係地址唔同定係分 Hi/Lo byte 咁燒錄.

佢右手右腳抄伤左,详细问大導佢最清楚。
如果你方便燒2份俾我地自己換就ok,若果你肯幫佢加电阻个手控我就去佢处欏啦;唔該哂!

由冇pc upgrade 上有pc, 就算唔係老翻都有D hacking 嘅味道
我係阿程, 唔係師兄.

佢右手右腳抄伤左,详细问大導佢最清楚。
如果你方便燒2份俾我地自己換就ok,若果你肯幫佢加电阻个手控我就去 ...
kcl33 發表於 2012-9-5 00:08

我乜唔知,只係知D護士.....幾好人。 :D
好彩帶左佢去買個Shoei,唔係D cheap cheap國產頭盔,唔係就.....
我估佢幾個月後先出得廠,詳細可以add佢facebook.

我乜唔知,只係知D護士.....幾好人。 :D
好彩帶左佢去買個Shoei,唔係D cheap cheap國產頭盔,唔係就.... ...
bigdr 發表於 2012-9-5 11:43

嘩!!! 要幾個月先出得廠咁嚴重??? 亞尖仲話係小修??
你帶左佢去邊呀? 你唔係教佢玩蒙住眼飛車落山呀???