返回列表 發帖
嘩!!! 要幾個月先出得廠咁嚴重??? 亞尖仲話係小修??
你帶左佢去邊呀? 你唔係教佢玩蒙住眼飛車落山呀??? ...
apo 發表於 2012-9-5 12:45

上星期去醫院探過佢,已經精神返好多。我諗佢係因為D護士,所以霸住個床位唔出院

回復 61# bigdr

麻煩你代我問候佢, 希望佢早日康復!

嘩!!! 要幾個月先出得廠咁嚴重??? 亞尖仲話係小修??
你帶左佢去邊呀? 你唔係教佢玩蒙住眼飛車落山呀??? ...
apo 發表於 2012-9-5 12:45

真係小事咋,如果唔係導演噤住佢買250,條友仔一步上400咁就变铁甲威龙都似,你話右手右腳唔係小事咩!

真係小事咋,如果唔係導演噤住佢買250,條友仔一步上400咁就变铁甲威龙都似,你話右手右腳唔係小事咩! ...
kcl33 發表於 2012-9-5 23:49

250? 400?? 乜唔係講踩單車呀??
Panda 渣風火輪爬雞咁激??

電單車有几激我唔知,我又冇牌冇車,大王你都好似有係咪呀?

懷念下趴地啦....

照顧佢既姑娘呢??

係出面,整体上比QE靚

回復 66# kcl33

詳咁大件事呀
搞過咩呀?去揾姑娘唔洗咁大犠牲啩

住了一個月醫院,個肚腩微微漲起

whatsapp過
待出院後再闖攝星路

To: Panda,
有冇興趣 upgrade 你套 non PC 版 ss2000 v2.01 做 v2.1 PC 版?
你套手控有冇個 RS232 8 腳 mi ...
apo 發表於 2012-9-4 00:53

大王,`我沒咩事
斷左右手右腳
多謝你份禮物先
我要呀

詳咁大件事呀
搞過咩呀?去揾姑娘唔洗咁大犠牲啩
passerby-b 發表於 2012-9-14 11:07

大王,`我沒咩事
斷左右手右腳
多謝你份禮物先
我要呀 ...
panda 發表於 2012-9-21 21:04

v.2.1 Eprom 已寫好, 等同好 JJ 安排取回..
你個控要焊番兩粒電阻先用到 PC.