返回列表 發帖

週末日熱鬧的陰那山

大霧迷離都人山人海.... 我地幾個就嚮房間開小型格會..
內地同好開平治同寶馬 Z4 3.3 上山 set 鏡, 不過佢地習慣用 green laser 做尋星鏡....

評分人數

• Gem: 精采內容!讚賞 + 2 分
    • puppymic: 氣氛良好!讚賞 + 2 分

嘩!咁多人,好在你地唔使出去露營
http://blog.yahoo.com/puppymic

嘩!咁多人,好在你地唔使出去露營
puppymic 發表於 2012-9-18 00:27

我一個人住間房擺左幾支鏡仲有咁多地方...

green laser 做尋星... 即係唔洗影啦

simonii 發表於 2012-9-18 00:31

佢係定住唔熄果隻....呼喝請求都冇理會繼續照.. 同好唯有開強力電筒迎戰...
佢地支鏡都幾大轆, 又有靚車渣, 應該都唔係小野.......

simonii 發表於 2012-9-18 00:31

強國人就更係有強睇星方法
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

佢係定住唔熄果隻....呼喝請求都冇理會繼續照.. 同好唯有開強力電筒迎戰...
佢地支鏡都幾大轆, 又有靚車 ...
apo 發表於 2012-9-18 00:33

同強國人鬥衰,唔似係大王所為。

同強國人鬥衰,唔似係大王所為。
bigdr 發表於 2012-9-18 09:36

邊洗我出手.....

原来大王都去左阴那山啊?!

不过听闻果D人山人海唔系内地同好啵,系香港同胞组织既旅行团。

不过“大支野”据说系深圳同志

原来大王都去左阴那山啊?!

不过听闻果D人山人海唔系内地同好啵,系香港同胞组织既旅行团。

不过“大 ...
Lyrics 發表於 2012-9-18 14:24

哈哈...其實我都有用咸水普保桶話說 "錢李文不要蓋裹謝不" ......可惜佢地聽不到, 或者聽不懂....

哈哈...其實我都有用咸水普保桶話說 "錢李文不要蓋裹謝不" ......可惜佢地聽不到, 或者聽不懂....   ...
apo 發表於 2012-9-18 15:11

哈哈,我都睇唔明。。。

不过听过依家阴那山系香港同好D旅游胜地啵,好似成日都有团上去既。

哈哈,我都睇唔明。。。

不过听过依家阴那山系香港同好D旅游胜地啵,好似成日都有团上去既。 ...
Lyrics 發表於 2012-9-18 15:42

我估係"請你們不要開雷射"
其實多d 人我諗唔係問題, 多d 人的話, 配套反而可能更好, 最差係雷射周圍射, 莫講話影唔到, 在場睇都驚

我估係"請你們不要開雷射"
其實多d 人我諗唔係問題, 多d 人的話, 配套反而可能更好, 最差係雷射周圍射, 莫 ...
simonii 發表於 2012-9-18 15:48

系啊,乱用激光笔同乱用强光电筒系一个极其严重的问题,一D观测礼仪都唔识,我都觉得应该杯葛哩D 人。

原來你拍到佢地
回復 5# apo

回復 5# apo

相中個幾個人好似系香港上去攝星同好喎,佢地"身痕"走去探索下姐
食緊包就系上山露營小朋友。
內地同好就正在佢地後面努力set鏡,無上鏡喎