返回列表 發帖

有冇人星期六去PT呀?

如題

如題
passerby-b 發表於 2013-4-2 20:32

你知 d 雀會等埋你去影呀?? 你請我食麵飲可樂, 我陪你去咯....

我又要食麵同飲可樂,加碗蕃著糖水
http://blog.yahoo.com/puppymic

我都想去啊~~~
G...e...m

你知 d 雀會等埋你去影呀?? 你請我食麵飲可樂, 我陪你去咯....
apo 發表於 2013-4-2 21:05

大王,你咁多要求,但係好似你唔記得一樣嘢喎 你唔係著裙仔嗰bor

大王,你咁多要求,但係好似你唔記得一樣嘢喎 你唔係著裙仔嗰bor ...
passerby-b 發表於 2013-4-2 22:47

點解著裙會有著數 ?
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

點解著裙會有著數 ?
cosmos 發表於 2013-4-2 22:57

D個世界係咁架,冇得好講,亦冇得話唔公平,你可以著吓裙仔出街架

回復 7# passerby-b

著裙仔, 影雀仔, 唔係咁好睇.......好易會蝕底~~
G...e...m

呢個算唔算呀  噚日有人Whatsapp比我  

評分人數

• Gem: 毒害他人!喝倒 -1 分

回復 9# cosmos

... ......好耐無起過飛腳喇~~
G...e...m

回復 10# Gem

有張影后面嘅仲核突,唔send上嚟啦,費事大家

回復  cosmos

...   ......好耐無起過飛腳喇~~ {:8_419: ...
Gem 發表於 2013-4-2 23:39

搞D咁重口味ge嘢,叫admin除佢牌

搞D咁重口味ge嘢,叫admin除佢牌
passerby-b 發表於 2013-4-3 09:09

B 哥, 重口味, 唔係岩你口味咩?
G...e...m

重口味啱我ge話,我一早應承大王,請佢食嘢飲汽水啦,唔洗搞到E家咁啦

豬姐, B 哥...  一於今個星期六上島.... 碼頭見~