返回列表 發帖
回復 15# apo

大王,你做乜唔預我呀,我都想食蕃薯糖水喎,雖然B哥唔請我食...
http://blog.yahoo.com/puppymic

回復  apo

大王,你做乜唔預我呀,我都想食蕃薯糖水喎,雖然B哥唔請我食... ...
puppymic 發表於 2013-4-3 20:13

打漏左你潻..... 仲要搵你帶路架喎.... 碼頭見~

回復  apo

大王,你做乜唔預我呀,我都想食蕃薯糖水喎,雖然B哥唔請我食... ...
puppymic 發表於 2013-4-3 20:13

Mandy姐係可以著裙仔架,我可以請食蕃薯糖水喎
各位請留意,我冇話過要著裙仔去外影呀

回復 18# passerby-b

咁即係女士都有份,好野,我地唔客氣啦
http://blog.yahoo.com/puppymic

大王你帶蕃薯去....................
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

本來我都好想去PT,可惜噚晚又應承咗個仔去影巴士,惟有下次再跟你哋去影雀啦。

工作嘅地方好忙, 聽日無假放, 唔去得浦台喇....
G...e...m

工作嘅地方好忙, 聽日無假放, 唔去得浦台喇....
Gem 發表於 2013-4-5 21:58

我仲十五十六聽日去唔去食 B 哥請既餐蛋麵... 要睇天氣....

我仲十五十六聽日去唔去食 B 哥請既餐蛋麵... 要睇天氣....
apo 發表於 2013-4-5 22:24

突然個個都縮沙

突然個個都縮沙
passerby-b 發表於 2013-4-5 22:33

我係無假放, 唔係縮沙呀...我好想去架....
G...e...m

突然個個都縮沙
passerby-b 發表於 2013-4-5 22:33

唔通黑雨都出發咩? 不過就算去都會輕裝... 可惜個輕便千秋仲坐緊飛機未到手....冇得試埋~ 沙雀.... 不登島..

唔通黑雨都出發咩? 不過就算去都會輕裝... 可惜個輕便千秋仲坐緊飛機未到手....冇得試埋~ 沙雀.... 不登 ...
apo 發表於 2013-4-5 22:40

又買咗乜嘢好嘢

又買咗乜嘢好嘢
cosmos 發表於 2013-4-5 22:57

唔係好野,,, 係用番 cheap 野...
油壓頭太重, 要去行得耐既地方太辛苦, 轉用番千秋..
原本買左支新豬嫂 4 號, 又係重過以前太辛苦... 禽日買番支金鐘炭腳用下算了...

如果聽日上到蒲台好似依家天氣咁就大劑了......

回復 29# apo

舊年試過一日,市區倒水,但係PT出太陽。

29/4/2012 PT觀鳥