返回列表 發帖

我又去打戰機

見到阿豬姐話用手機都影到, 忍唔住落雨都出左去睇左一轉... 順便影番幾張記錄照...
D800 + Sigma 50-500

評分人數

• Gem: 精采內容!讚賞 + 2 分

嘩,點解法蘭西可以泊架咁嘅戰艦入維港,其他國家又唔得?
大王,小心d比人哋當你用武器對住佢。我有年在十一國慶前,在石崗機場外抬支大炮行過,解放軍哥哥便配住支鎗在鐡絲網內同我一齊行。
https://hoonwai.myportfolio.com

嘩,點解法蘭西可以泊架咁嘅戰艦入維港,其他國家又唔得?
大王,小心d比人哋當你用武器對住佢。我有年在十 ...
hooooon 發表於 2013-4-18 01:11

點可以將人地美軍同我地解放軍相提...
你好彩在香港, 如果你在國內軍營拎住支大炮... 一早俾人摔落地下用槍指住頭了....

呢隻係美國嘅兩棲攻擊艦Peleliu,香港人唔會反對;香港人只係怕解放軍,連佢係金鐘有個碼頭都話唔得。
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回復 1# apo

好型呀~~
G...e...m

大王,點解淨係打屁股架

大王,點解淨係打屁股架
passerby-b 發表於 2013-4-18 13:46

你去現場睇下咪知咯.... 我禽晚叫左佢掉轉船頭佢又唔理我...

回復 7# apo
現場就冇興趣去啦,只係有興趣大王今個週末去邊

回復  apo
現場就冇興趣去啦,只係有興趣大王今個週末去邊
passerby-b 發表於 2013-4-18 21:31

咁既天氣....真係邊度都唔敢去...
不過... 都係時侯去探斑了...

大王,點解淨係打屁股架
passerby-b 發表於 2013-4-18 13:46

大王被股惑.....
G...e...m

咁既天氣....真係邊度都唔敢去...
不過... 都係時侯去探斑了...
apo 發表於 2013-4-18 21:50

BB 斑?
G...e...m