返回列表 發帖

11月清境觀星訂購機票名單及機票費

經旅行社確認團體電子機票價錢,每位港幣1,663.-請已報名的朋友核對你的英文姓名,稍後會用電郵告知繳費銀行及帳號,
請於下星期二(8月13曰)前入數,並將入數紙或資料電郵告知,航班資料如下:

華信航空公司 : 出發日期: 11月1日  AE1820  香港/台中  10:10  --   11:40 抵台中
                     回程日期: 11月4日  AE1825  台中/香港   16:45  --  18:20 返香港

參加者英文名單:

1.         TANG YUI CHING MR
2.         CHOI CHEUNG WAH MR
3.         LEE LAM PING MR
4.         SI WING ON ANDREW MR
5.         LI GLORIA MS
6.         PANG KWOK WING DENNIS MR
7.         CHE PAK LAM MR
8.         YUNG TSZ KI MS
9.         WONG TSZ LEUNG MR
10.         FUNG YAT KUEN ERIC MR
11.         LAI SAU CHU MS
12.         KONG KOK CHUNG MR
13.         LAM SIU KWAN MS
14.         CHOY WAI MAN MR
15.         LO CHI WAH MR
16.         CHEUNG WING LUN MR
17.         TAM KA KI MR
18.    LAU PUI SHAN MS (自備機票)

祗得 18人? 沒有後補同好?

回復 2# apo

有兩位,待確認,歡迎有興趣的朋友加入

好想加入呀~~可惜要翻工
7-10我先放

回復 3# tang

可唔可以預埋我? 自備機票.

回復 5# cam

冇問題,預埋你,是否一齊搭旅遊巴上落山,因訂車有人數限制

回復 6# tang

係呀 ! 夠唔夠位預埋我部單車呀 ?

回復  tang

係呀 ! 夠唔夠位預埋我部單車呀 ?
cam 發表於 2013-8-8 23:56

你唔係要踩上武嶺呀???
係就要由台中機場開始踩, 叫鄧 sir 唔好留位俾你...

回復 7# cam

單車都係行李啫,你帶得上飛機,梗可以上旅遊車

回復 8# apo

我可能飛台北喎 ! 係咪要喺桃園開始?

我可能飛台北喎 ! 係咪要喺桃園開始?
cam 發表於 2013-8-9 00:02

一係你嚮武嶺前 30 米俾我踩番一轉, 影張相扮下野....

回復 9# tang

唔該 Tang Sir, 係呀, 去台灣航空公司可以托運單車.

回復 10# cam

你要預時間由台北搭高鐵落高雄左營站等候(來回)

回復 11# apo

你想踩, 咪自己帶車你囉 ! 我部車係女裝, 唔啱你 !

回復 13# tang

你哋唔係飛台中咩 ?