返回列表 發帖

約埋一齊上波波

大王,今個星期六上午約了cam,從荃灣上大帽雷達站,全程馬路加石屎路。一齊嗎?

大王,今個星期六上午約了cam,從荃灣上大帽雷達站,全程馬路加石屎路。一齊嗎? ...
bigdr 發表於 2013-9-3 21:20

咁即係...... 我一個人由上村踩上去會合你地? 我驚中途嘔白泡失救.....

一係我渣車上到上邊停車場等你地....   幾點到下面大停車場?

講開單車.... 正話試鎖踏踢 off 唔切連人帶車扑低左.. 好彩係嚮屋企個廳度... 如果嚮街就是扑街了... 阿蕃薯仲以為我同佢玩.....

回復 385# apo

個個學 lock 踏都跌過, 你跌得算小兒科啦 !

我仲未敢用試 ...

大王,唔係呀?大帽山停車場等?一齊在荃灣起歩啦。

另外,唔好在屋企試lock踏,早排有個朋友在屋企試,又係原地跌車,handlebar打仲個電視,個電視就咁就無咗。

要等都在川龍等啦
十點荃灣起步,十點四十五在川龍等?

回復 388# bigdr

川龍?.. 係唔係去到川龍會食下野架? 我試下由上邊流番落黎啦............

我諗唔食,最多停低飲下o野,要小休都去到停車場小休啦;然後再一口氣上到雷達站。

回復 389# apo

大王, 聽日你帶埋個floor pump去, 俾我試吓打氣 !

回復  apo

大王, 聽日你帶埋個floor pump去, 俾我試吓打氣 !
cam 發表於 2013-9-6 19:44

OK!!

我十點在山腳起步,大約十一點到大帽山大停車場,川龍就十點四十五分,你自己預時間。
我朋友Ivin都來,另外仲有一個可能會在大帽山大停車join我地。

我十點在山腳起步,大約十一點到大帽山大停車場,川龍就十點四十五分,你自己預時間。
我朋友Ivin都來,另 ...
bigdr 發表於 2013-9-7 00:26

我會踩落川龍 joint 你.. 如果見唔到就電聯啦...

幾十歲人先第一次踩單車上大霧山.... 原來都唔算太辛苦... 係慢左 d
落山後去左上村同 250, 阿 cam 一齊食野... 大家可能消耗左好多體力... 食物差不多食清光冇浪費~   

幾靚仔喎.... 仲有埋碟剎...
apo 發表於 2013-9-7 16:13

上斜爬升不費力

我十一點幾又上了去大帽山影星,影到五點先走。
一日上兩次大帽山,依家個肉體死死地,今晚先post返相。

我十一點幾又上了去大帽山影星,影到五點先走。
一日上兩次大帽山,依家個肉體死死地,今晚先post返相。 ...
bigdr 發表於 2013-9-8 12:47

又唔叫埋我上去...... 影下星流跡都好oY....