返回列表 發帖

賣妾求存之 SKY 90

天狗,一代名機,現如第一張圖片顯示(唔包三腳同雲台(更加唔包背境的房子)),只售HKD12,000 (Mount係送ge)

Serial Number 00029 為香港第一枝天狗,當年飛過日本,幫Yamamoto San買的。
十幾年來,佢同我東征西討,不知立下多少汗馬功勞 但係,時移世迹,皇朝沒落,E家我連開飯都有問題。
我自己係"廉頗老矣,尚能飯否",天狗就係"自古美人如名將,不許人問有白頭"
E家貧困之秋,唯有把忠心耿耿GE天狗,搵頭好人家,我換個米飯,說聲"分手也是時候'
有興趣GE朋友,PM我,開個價啦

對我來講,真係"車"望
請看PM

我如果唔係先幾日去完萬事得SHOWROOM, 都會考慮買左支9佢....

B哥, PM個價嚟先啦....

Mike sir已經無左好多嗜好,呢件玩具仔都要批文至可買?
hooooon 發表於 2014-4-26 21:21

唔係批文既問題,一來費事買左D野返黎得個擺字(因為未必有時間用),二來近來冇乜多餘錢買野...

而家既生活只有家庭、學校、教會及打籃球! 睇雀,天文已經冇接觸好耐啦....(但我仍然好享往有呢D生活...希望日後可以再睇星同睇雀...)
好想睇星呀....

知喇... 世上最慘係你地兩位高職人仕了....
apo 發表於 2014-4-26 16:44

大王就係最富有,最快樂同最會幫助人嗰個啦

我經常對人歡笑 ....... passerby - B 見請CHECK PM
能夠同三五知己飲杯咖啡已經好好

天狗真係好吸引,我都想買返支......
不過,要等多兩三年先可以再買貴野... ...
mike_leung 發表於 2014-4-26 18:05

Mike sir已經無左好多嗜好,呢件玩具仔都要批文至可買?
https://hoonwai.myportfolio.com

天狗真係好吸引,我都想買返支......
不過,要等多兩三年先可以再買貴野...
好想睇星呀....

我都想賣野....不過,等到山再窮,水再盡D先出手....
好想睇星呀....

知喇... 世上最慘係你地兩位高職人仕了....

我背人垂淚, 試問邊個知呢...

能夠同三五知己飲杯咖啡已經好好

水哥緊係勁喇,一賣一買,都唔當係乜嘢,買856好似食菜咁易!
https://hoonwai.myportfolio.com

係囉﹗係囉﹗
水哥枝684更政

B哥, 你仲有支856呢....
成支粒子加農大砲......天九都係支砲仔啫.... ...
waterblowing 發表於 2014-4-22 22:52

856 都唔夠 684 大轆... 143mm vs. 150mm
唔夠氣勢~