返回列表 發帖
  今年12月20號左右, 有冇人有興趣到台中小雪山停車場攝星,

現正打探住宿交通中,預算上山三晚,再落高雄自由行兩晚
tang 發表於 2014-6-20 16:51

你今個月尾嘅行程都未出發,咁快就計劃12月。
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回復 16# cosmos

8月中會去 Ayers Rock

回復  cosmos

tang 發表於 2014-6-20 17:19

你上個月先去咗澳洲,咁快又再去  未退休已經四圍去,退咗休咪要流浪天崖
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回復 18# cosmos

快啦! 所以編緊時間表

回復 19# tang
Tang sir退休後,專責帶攝星團,隨團指導,既可週遊列國,又可傳授技攝星技術,更可賺返幾餐茶飲吓…
G...e...m

Sorry 呀,B哥,成日見你屋企隻狗仔亮相,我記錯左你……
Gem 發表於 2014-6-20 12:04

唔緊要啦,我隻狗同我分別不大,都係為口奔波

今年12月20號左右, 有冇人有興趣到台中小雪山停車場攝星,

現正打探住宿交通中,預算上山三晚,再落高雄自 ...

好吸引,有冇多D資料

回復  cosmos

tang 發表於 2014-6-20 17:19

八月大舊石有馬拉松喎 !

現正打探住宿交通中,預算上山三晚,再落高雄自 ...

係咪小雪山遊客服務中心停車場呀?

回復 24# cam

小雪山停車場位置待查, 大舊石祇逗留兩晚,冇咁啱撞正馬拉松啩

小雪山同大雪山係咪同一個地方?
http://blog.yahoo.com/puppymic

回復 25# tang

請3日假就有9日, good la ! 我想帶埋部車去踩吓, 得唔得呀?

回復 27# cam

確實日期未定,待7月中決定,帶埋隻牛去騎都冇問題

回復 15# tang
有興趣喎~ 但果段時間攞假比較難… ,可能只跟到上山…鄧Sir 定左地點日子記得早d通知喎~
G...e...m

我都想去...可惜我冇假..
好想睇星呀....