返回列表 發帖

12月台灣清境觀星訂購機票

請各參加者將英文姓名電郵給我,已便通知入數訂機位,

預計下星期購票,如自己訂機位亦請即通知,因觀星園房間緊張,

要預早確定數量

在這裏已經通知了,還需要嗎?

http://www.astrohome.net/viewthr ... &extra=page%3D1

Tang sir, 我一直極力同經理爭取緊果幾日假,但成數唔大未必跟足全程,我呢兩日儘快通知你,我或者自己訂機票去,但請保留房間給我,我亦會全付房租~Thanks~
G...e...m

回復 2# passerby-b

o.k.

回復 3# Gem

因此團祇得你和 puppymic 兩位女仕,可否同房 #A3?

回復  Gem

因此團祇得你和 puppymic 兩位女仕,可否同房 #A3?
tang 發表於 2014-10-13 11:21

唔止喎.... 你係講單身報名女仕咋呀?
我有一對同好朋友報左名架...

回復 6# apo

請盡快覆實你兩位朋友姓名,是否自備機票,房間暫定雙人房

回復  apo

請盡快覆實你兩位朋友姓名,是否自備機票,房間暫定雙人房
tang 發表於 2014-10-13 22:38

我咪一早 email 覆左你咯? 原來你冇收到?

兩位朋友:
Pang Tat Kwong, Mr.
Ivy Ling Wai King, Ms.
雙人房一間, 他們自備機票, 去程同班機出發, 回程自行逗留.

回復 8# apo

沒有收過你的電郵, 請補發已便通知入數銀行資料,代訂機位,

你兩位朋友是否祇訂機場至觀星園單程 e-go 巴士,回程自理, 請覆

回復  apo

沒有收過你的電郵, 請補發已便通知入數銀行資料,代訂機位,

你兩位朋友是否祇訂機場 ...
tang 發表於 2014-10-13 23:30

入數 Dead line 不是十月十五日嗎? 我呢兩日會盡量抽時間入數的.
我有發有關兩友人姓名資料的. 回程暫時不用理會他們.

回復 10# apo

星期五截止,下星期訂票

回復  apo

星期五截止,下星期訂票
tang 發表於 2014-10-13 23:40

收到收到....

係問淨係觀星架?有無得影雀架?使唔使帶長鏡?
http://blog.yahoo.com/puppymic

回復 12# apo

請傳電郵給我,已便通知航班資料... (apo2005@....已無效)

回復  apo

請傳電郵給我,已便通知航班資料... (apo2005@....已無效)
tang 發表於 2014-10-13 23:56

我最近一直用 gmail 發給你的... 我也有收到你 email 的....
你十月一日上午 12:09 發的航班資料我都有收到.

我再發一次 email 給你 (還沒有入數的), 你看看是否收到?