返回列表 發帖

賣相機

有人 want 下面呢架老爺野咁岩我又有部放左嚮度, 一陣拎出去睇下成唔成交到, 如果成交到就可以儲定錢第日買二手 D3 or D3x..

乜唔係應該拎出來義賣咩
~~~....~~~~....~~~~~

D3x  :hw2  二手D3x  :hw2
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 22-5-2008 20:36 發表
D3x  :hw2  二手D3x  :hw2

A 生既二手即係
由 sales 既手交到佢隻手:g14 :g14 :g14

D3x 即係話要等多幾年先買!

位師兄睇完話要諗下, 不過到佢諗完我可能會留番自用...

家陣嚮大家樂上網中~ :icon_lol :icon_lol

好野唔好放~
放左後悔

原帖由 Maverick 於 2008-5-22 21:44 發表
好野唔好放~
放左後悔

番到屋企了...諗諗下真係唔想放, 正話揹住佢出去好鬼輕鬆, 好似好耐未試過了..

淨係個viewfinder已經好有台型, 點可以放!!!!:embarrassed
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

I like this new finder too~
Mind is the old version~:u_01

即買兩筒RVP50玩下先啦:u_20 :u_20 :u_20

原帖由 apo 於 2008-5-22 22:02 發表

番到屋企了...諗諗下真係唔想放, 正話揹住佢出去好鬼輕鬆, 好似好耐未試過了..

原帖由 Maverick 於 2008-5-22 22:21 發表
即買兩筒RVP50玩下先啦:u_20 :u_20 :u_20

我雪櫃仲有好多筒 E200 喎 ....:g18 :g18

E200? :g8
我想買都買唔到

原帖由 Maverick 於 2008-5-22 22:29 發表
E200? :g8
我想買都買唔到

旺地間中有貨賣... 有你就好去入定, 再唔係去塋記買大陸貨..

部機好型呀~~:u_18 :u_18 :u_18

大陸有貨? 得閒睇下先:g8