返回列表 發帖

有冇善心人士幫下我。。。

幫下我 d 珍藏寶貝等佢地可以搵個黑暗地方精忠報主, 不用在雪櫃冰封十年, 跟住無謂犧牲...

好心話我知可以去邊影?夏日水口仲得唔得呢?

評分人數

陰公我都有大量120底E200同E100S...
http://astropaul.blogspot.com/

夏日水口都幫你唔到,一於南下袋鼠國啦!

5窮6絕,機票到袋鼠國只4xxx (非直航),火車票 由阿德來德/雪梨 到 Broken Hill <AUS$100,跟著 road bike 去 Living desert (約30 km) 怒營 3、5、7日與袋鼠共處,一次過影晒D銀鹽,所費絕對可以<HK$7500 !

我取得permit,一定會到這地單車天文旅遊。

夏日水口都幫你唔到,一於南下袋鼠國啦!

5窮6絕,機票到袋鼠國只4xxx (非直航),火車票 由阿德來德/雪梨  ...
LT_5 發表於 2017-1-13 12:19

如果去加埋我呀.... 但踩車邊帶到咁多傢餐呀...

30km,大王60-90分鐘踩完啦,你預大王一日踩150km(最少)

30km,大王60-90分鐘踩完啦,你預大王一日踩150km(最少)
bigdr 發表於 2017-1-13 14:42

講笑啦。。呢排都少咗踩,你又唔吹雞帶下我地去踩。。

今時今日,是否值得淘部自動沖機玩下呢?

回復 7# apo

可能買沖機容易,買菲林難呀。
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

今時今日,是否值得淘部自動沖機玩下呢?
apo 發表於 2017-1-13 16:22

大王買乜都值得,為國家建設嗜!

原來大王仲有咁多珍藏有沒一的民用可作日常影的,小弟可以收留
過去一年都影左十幾筒非林相,用作日常生活用,依家買非林,連埋沖費70元左右
都幾貴,不過重點係非林買少見少,好快真係會絕跡

我要親手令佢地重見光日...

柯達老總話重新推出兩款 slide 正片喎..
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=18301