返回列表 發帖
:u_17 你係咪想改白面貞子公仔呀?
G...e...m

:amazing. 嘩...乜你攪成咁呀? :u_01 唔夠營養呀? d 頭髮黃又枯0既? :u_07
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-2 11:50 發表

好過你個師奶吖~~:bad_smile

師奶強人~!! Yeah~yeah~!! :wtt5
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-2 09:44 發表
做乜連簽名都改埋...心情又唔靚啦?:u_17
睇怕大家要小心啲啦:amazing. :amazing.

:wtt12 不如你犧牲自己, 俾佢發洩怒憤, 咁我地就可以安安樂樂喇~~:u_22  唔該不笑~:u_05
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-2 12:06 發表

我有呀,但原來要"重新登入"先睇到新公仔~~:g18

:hw2 點解...你無眼珠...得眼白0既....:u_17
白眼貞子~~!!:u_07 :u_07
G...e...m

:g8 不笑, 你個新 look 果條蟲行得咁快0既...唔似你喎...
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-2 21:42 發表

佢要洩憤,就梗係揾你最就手啦:pig7 而且,連「A生0號」都已為大家準備好用你來洩憤的道具-->:hit_10 :wtt4 你走唔甩0架喇:pig7

咩口號?:misdoubt
:hit4 :hit4 亂講, 我地戰友,同一陣線抗外敵, 唔會自相殘殺0既~~ :wtt1
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-2 21:51 發表
佢唔熟唔食0架嘛:bad_egg

乜你又變返呢個樣..?? :u_17 無聊~~:misdoubt
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-3 00:04 發表

多事!!!:pig10 :pig10 :pig10

你有眼無珠...:u_07 :u_07
睇錯發洩目標呀....我唔係不笑呀~~:pig6
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-3 00:06 發表

你對懞豬眼黎架?有眼珠架~~:misdoubt

邊有眼珠呀..??:g8
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-3 00:12 發表

冇錯呀,都話佢唔熟唔食嘛,揾你啱0架啦:hit_10 :wtt4

:u_19 ......
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-3 00:09 發表

對眼珠向左公仔嘅左上角呀,豬兜~~:hit3 :hit3 :hit3

我放大十倍都睇唔到有眼珠...:u_21
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-3 00:47 發表

正一蒙豬眼!!!:hit3 :hit3 :hit3

:u_13 根本就無眼珠~~:u_13
G...e...m

原帖由 TC_owl 於 2008-6-3 04:34 發表

《娛樂金魚眼》呀嘛!我都有睇過,真係好好笑!:g14

我有睇過呀~ :pig7 不過完全唔記得有呢個白眼人:i_have_no_idea , 只係記得有條唔洗起水度都可以生存0既金魚...:u_21
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-3 09:51 發表
豬既記性係差啲0架喇:i_have_no_idea 等我扑你個頭,幫你回復記憶啦:hit_10 :hit_10

:wtt_19 :wtt_19
不笑你今日係咪撩交嗌?! :g9
G...e...m