返回列表 發帖

改公仔...

我想改代表自己嘅"公仔",但改唔到嘅?:g8
我個公仔只有8KB,85 X 96咋:u_14 ,但都唔得嘅?:u_01

點解你地見到個新公仔但我見唔到嘅?????:amazing. :amazing. :amazing.

原來要從新入過去先得...見到喇~~:u_14 :u_14 :u_14

原帖由 Gem 於 2008-6-2 07:33 發表
:amazing. 嘩...乜你攪成咁呀? :u_01 唔夠營養呀? d 頭髮黃又枯0既? :u_07

好過你個師奶吖~~:bad_smile

原帖由 bug 於 2008-6-2 11:49 發表
乜咁驚嚇:amazing. :amazing. 咁你見到乜? 見到舊公仔還是空白?

之前只見到舊公仔...:just_out

原帖由 bug 於 2008-6-2 09:39 發表
現在一入首頁就俾人瞪大對眼「掘」住,好驚嚇:u_14 :u_14 :u_14

哼哼,白面貞子鐘意嚇人嘛~~:bad_egg

原帖由 bug 於 2008-6-2 11:53 發表

搽左d咩呀???黃噤噤咁既!!! 梳D「美源髮彩」啦,逐漸變黑又得,立即變黑哂亦得。得左!:u_03 :u_03

白面貞子要染髮~~:bad_smile

原帖由 schindler 於 2008-6-2 12:04 發表

你要click最頂果個驗証格, 打番張圖既字先俾改架

我有呀,但原來要"重新登入"先睇到新公仔~~:g18

原帖由 bug 於 2008-6-2 12:08 發表

我昨日都改過,改完都唔駛重新登入:u_17 :u_17
我估係你部電腦啲cache作怪吧:u_17 :u_17

Cache:g8 ???什麼來的?:g8

原帖由 Gem 於 2008-6-2 14:35 發表

:wtt12 不如你犧牲自己, 俾佢發洩怒憤, 咁我地就可以安安樂樂喇~~:u_22  唔該不笑~:u_05

多事!!!:pig10 :pig10 :pig10第一個打你先!!:hit3 :hit3 :hit3

原帖由 Gem 於 2008-6-2 14:38 發表

:hw2 點解...你無眼珠...得眼白0既....:u_17
白眼貞子~~!!:u_07 :u_07

你對懞豬眼黎架?有眼珠架~~:misdoubt

原帖由 TC_owl 於 2008-6-2 15:22 發表
藤之宮千歲?好呀!性格同個樣都好似(除左啲頭髮顏色)!:u_07 :u_07 :u_07

套卡通好好笑架~~:big_smile

原帖由 Gem 於 2008-6-3 00:07 發表

邊有眼珠呀..??:g8

對眼珠向左公仔嘅左上角呀,豬兜~~:hit3 :hit3 :hit3

[quote]原帖由 Gem 於 2008-6-3 00:06 發表

你有眼無珠...:u_07 :u_07
:g9 :g9 :g9

原帖由 bug 於 2008-6-3 00:08 發表

BROWSER會將網頁上的相存落電腦,未必每次都重新DOWNLOAD下來,也未必每次都檢查是否有更新。所以有時已更新的相都只會看到舊版本,要按F5來REFRESH才比較穩陣:u_15 ...

原來係咁...唔該Bug少~~:u_15