返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:47 發表

:u_03 ........:u_07 :u_07 .....

關你乜事?:g9

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 23:47 發表

關你乜事?:g9

:u_14 ....路過見到笑幾聲啫....:u_14 .......下次唔會笑出聲架喇~~ :g12
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:50 發表

:u_14 ....路過見到笑幾聲啫....:u_14 .......下次唔會笑出聲架喇~~ :g12

:wtt14 :wtt14 :wtt14

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 23:53 發表

:u_17 呢個公仔係我用開架喎.....你用第二個啦~ -----> :electric_shock
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:54 發表

:u_17 呢個公仔係我用開架喎.....你用第二個啦~ -----> :electric_shock

我鐘意用呀,吹咩~~:wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14

[quote]原帖由 carolchau 於 2008-6-5 23:58 發表

:u_14 :u_14 隨便啦~隨便啦~ 拎去駛啦~

G...e...m

:wtt12 乜白果大王0既個人空間係...."封塵"....:u_07 :u_07 :u_07
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-6-6 00:04 發表

:u_14 :u_14 隨便啦~隨便啦~ 拎走駛啦~

:g9 :g9 :g9 梗係~:wtt14 :wtt14 :wtt14

:u_17 唔...升級個人空間之後, 有時回完帖再返回首頁要等好耐...:u_14 唔會有問題掛...??:hw2
G...e...m

我又試吓回帖先
~~~....~~~~....~~~~~

好似冇問題喎:just_out

話時話喇,我諗過放兩隻蛙蛙在個人空間跳來跳去,因為同我現在用的空間主題好襯...不過費事嚇親呀豬啦:u_14 :u_14

原帖由 bug 於 2008-6-6 00:39 發表
話時話喇,我諗過放兩隻蛙蛙在個人空間跳來跳去,因為同我現在用的空間主題好襯...不過費事嚇親呀豬啦:u_14 :u_14

好細心噃~~:pretty_smile

原帖由 bug 於 2008-6-6 00:39 發表

我睇過啦....隻蛙蛙好假架喎~ :misdoubt
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-6 00:30 發表
好似冇問題喎:just_out

唔通我部腦中毒?? 正話仲死機添....:u_13 :u_19
G...e...m