返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-6-5 11:41 發表
:wtt5 攪掂, 有相喇~ YeahYeah~~!!
大家得閒去探0下我呀~~ 最好有手信啦~~ :hs2

睇相?Click邊呀?:u_14

你頂我呀?:u_14

原帖由 Gem 於 2008-6-5 12:08 發表

:rockn_roll 好女不與傻男鬥~

係"呀嬋不與傻男鬥"至啱~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 Gem 於 2008-6-5 12:10 發表

你今日返工小心喎~~ :bad_egg

我又唔係同你一齊返,驚乜呀~~:u_07

我頭先搞左一輪:u_14 ,要請教埋Bug少先搞掂咋...:u_09

多事!!:g9
我求祈整番個先得唔得吖?:wtt14

原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:47 發表

:u_03 ........:u_07 :u_07 .....

關你乜事?:g9

原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:50 發表

:u_14 ....路過見到笑幾聲啫....:u_14 .......下次唔會笑出聲架喇~~ :g12

:wtt14 :wtt14 :wtt14

原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:54 發表

:u_17 呢個公仔係我用開架喎.....你用第二個啦~ -----> :electric_shock

我鐘意用呀,吹咩~~:wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14 :wtt14
:wtt14 :wtt14 :wtt14

原帖由 Gem 於 2008-6-6 00:04 發表

:u_14 :u_14 隨便啦~隨便啦~ 拎走駛啦~

:g9 :g9 :g9 梗係~:wtt14 :wtt14 :wtt14

原帖由 bug 於 2008-6-6 00:39 發表
話時話喇,我諗過放兩隻蛙蛙在個人空間跳來跳去,因為同我現在用的空間主題好襯...不過費事嚇親呀豬啦:u_14 :u_14

好細心噃~~:pretty_smile

原帖由 Gem 於 2008-6-6 00:49 發表

唔通我部腦中毒?? 正話仲死機添....:u_13 :u_19

成日睇"連體",抵死~~:u_17

唉,有時部腦都會突然"shock"左,要重新開動,很煩呢~:g9
要揾專人check check 至得~~:u_17

原帖由 bug 於 2008-6-6 01:46 發表
吓,我升級個人空間後一直都冇事喎:u_17

唔係話呢樣,係部腦本身有D問題~~:u_17

原帖由 bug 於 2008-6-6 01:48 發表

哦,原來你都成日睇「連體」....:u_21 :u_21

:u_14 :u_14 :u_14 ...無呀...:u_21