返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-6-5 10:11 發表
:hw2 我轉左一個版面, 但轉左之後就唔見左個豬頭....?? :pig7

鬼叫你咁 "貪心" 去升級咩??? :g14 :g14
你嚮文章入面 save 番個豬頭再去空間度 edit 番個空間設置睇下得唔得?

原帖由 Gem 於 2008-6-5 11:10 發表

我做左絕世高手咁耐, 又唔俾我再升:bad_smile .....咪要起個人空間度"自我提升"咯~ :misdoubt
衣家攪掂喇~ 變番有頭有面~ :pig2

升級左之後好似變左 Facebook 咁, 可以加老友同埋睇到晒你 post 過既相! :greeding :greeding

原帖由 Gem 於 2008-6-5 11:16 發表

:u_18 係喎...點解你可以顯示到自己0既圖片?? 我無0既...:hw2

蠢豬, 你 click 論壇功能, 入面有 fans 及照片, 試下..

聽 admin 講個空間升級祗係測試階段, 有冇問題都未知咁話..:g3 :g3

咪係....個空間咁鬼靚, 入面住左個白眼人....怪怪咁...

原帖由 carolchau 於 2008-6-6 11:42 發表
我成功在個人空間加到mp3剌,多謝Bug少和APO~~:u_15 :u_15 :u_15

唔係你自唱架呀??

原帖由 cam 於 2008-6-7 00:46 發表
尋晚攪咗好奈都升唔到級, 啱啱發現原來得咗 la ! :icon_razz

你用個版面好 classic 喎...
你 click 論壇> 圖片, 可以睇番晒你 post 過既相, 我睇過九成係靚靚雀仔! :g17 :g17