返回列表 發帖
原帖由 carolchau 於 2008-6-6 12:11 發表

我被"唔係人"蝦,可以唔忍咩?:u_17

:u_20 我禽晚已經幫你咀咒左佢4 個鐘, 睇黎佢今日出街要小心~~
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-6 12:15 發表

隱住形咁不停留言,咁同冇隱形有乜分別:u_21 :u_21

:u_21  我覺得好玩咪得咯~ :u_14
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-6 20:06 發表
白面人個login太長啦,在最新來客一類的地方會變了「carolcha」:u_14 :u_14
咦,咁咪變咗姓「車」:u_14 :u_14

:u_17 車好似該係"Che"...今晚我都唔敢亂講野喇...:g12 我怕變豬屍....:pig6
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-6-7 00:53 發表

你用個版面好 classic 喎...
你 click 論壇> 圖片, 可以睇番晒你 post 過既相, 我睇過九成係靚靚雀仔! :g17 :g17

:u_18 係喎~ 好多靚靚雀相~ 一覽無遺!:g17
G...e...m

原帖由 cam 於 2008-6-7 10:20 發表

多謝晒 ! :icon_razz

我可唔可以加你們入好友呀 ? :icon_cool

:hs2 求之不得啦~~
起車天車地呢個大家庭, 個個都好似我0既弟兄姊妹~~!:rockn_roll (大家唔好作嘔~)
G...e...m

原帖由 Betty 於 2008-6-10 22:50 發表

哈哈. 我剛升左級.

:wtt12 你升左咩級??
G...e...m

:hw2 無喎, 你都無升到...
G...e...m

原帖由 Betty 於 2008-6-10 22:54 發表
個人空間喎, 無咩? 我睇睇先...

睇到喇~ 不過無左舊變色石~
G...e...m

原帖由 Betty 於 2008-6-10 23:12 發表

係? 我又再睇睇, 唔該哂, 妳做乜食煙??

呢度好多人都食, 我咪食埋一份咯~ :g11
G...e...m

原帖由 Betty 於 2008-6-10 23:20 發表

唔係呀妳? 妳應該要以身作則喎, 戒左佢啦.

:u_01 唔得喇, 已經食上左癮~ :u_17
G...e...m

原帖由 Erica 於 2008-6-27 20:31 發表
點樣係我的音樂盒添加mp3?

我都加唔到音樂...:u_01 :u_01
G...e...m