返回列表 發帖

一月東坪洲camp

似乎幾吸引, 唔好天都可以睇下風景 & BBQ.:icon_smile :icon_smile

一月東坪洲camp

我白面人都報左喇,希望去到啦~~:pig1

聽講東坪洲海裏的夜光生物大粒過荔枝莊的好多,好想睇0下添:g5

原帖由 bug 於 2007-12-17 23:22 發表
聽講東坪洲海裏的夜光生物大粒過荔枝莊的好多,好想睇0下添:g5

Yeah~:g6 我都好想睇下~~:g8

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:52 發表

Yeah~:g6 我都好想睇下~~:g8

嘩!!! 乜你攪個咁既頭像出黎呀???? 以後搵 "鬼" 黎同你傾喇...:electric_shock :electric_shock

好耐之前有人提到「白面人」,我都會諗起「無面人」的,呢幅大頭相都好0岩喎:g17

原帖由 apo 於 2007-12-18 00:01 發表

嘩!!! 乜你攪個咁既頭像出黎呀???? 以後搵 "鬼" 黎同你傾喇...:electric_shock :electric_shock

都不知幾可愛~~:g7

原帖由 bug 於 2007-12-18 00:10 發表
好耐之前有人提到「白面人」,我都會諗起「無面人」的,呢幅大頭相都好0岩喎:g17

......:g18 你咁講即係話我似佢姐...嗚嗚嗚...:g10 :g10 :g10

都無乜人塊面會咁似0架喇..............(顏色):g13

原帖由 bug 於 2007-12-18 00:16 發表
都無乜人塊面會咁似0架喇..............(顏色):g13

......:g9

[quote]原帖由 apo 於 2007-12-17 13:04 發表
似乎幾吸引, 唔好天都可以睇下風景 & BBQ.:icon_smile :icon_smile

我次次去都無星睇,可以環島遊, 影下風景石頭, 都幾開心0既~~大家一齊去啦~~

東坪洲我未去過...唔知老婆比唔比去呢?

原帖由 mike_leung 於 2007-12-22 18:28 發表
東坪洲我未去過...唔知老婆比唔比去呢?

唔使申請啦呀? 又唔係遠行...

申請成功囉....

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:09 發表
我白面人都報左喇,希望去到啦~~:pig1

記得去年妳地都有參加, 希望到時好天啦. 期待中...........