返回列表 發帖

回復 45# 的帖子

有茶水位, 掃地, 煮飯....是但攞樣來做啦~~ :g14
G...e...m

回復 45# 的帖子

每次有節目,你做打掃lor
每次有開餐,你做請客lor
仲有好多....

老闆不用做!係你犯X退休後又吃回頭草阻住地球轉,比D後生上位啦!休息下啦你!年紀大呀!。

原帖由 Gem 於 2008-2-19 12:13 發表
有茶水位, 掃地, 煮飯....是但攞樣來做啦~~ :g14
這些你全部做開!不搶你飯碗。:rockn_roll

回復 48# 的帖子

你一定唔係納稅人
我咁做年中幫佢哋慳唔少:icon_biggrin
應該頒個好市民獎俾我

原帖由 daniel 於 2008-2-19 12:34 發表
阻住地球轉,比D後生上位啦!休息下啦你!年紀大呀!。

我好想你d咁ge病壞後生上位架,你自己唔爭氣咋

乜又多左幾個暴力公仔....:hit_14 :hit_11
:g2
G...e...m

等我得閒d,上番d唔暴力ge表情上泥:icon_wink

原帖由 Gem 於 2008-2-20 12:17 發表
乜又多左幾個暴力公仔....:hit_14 :hit_11
:g2

全部都女打男,D女人真暴力!:g12 :g3 :g4

原帖由 daniel 於 2008-2-20 13:34 發表

全部都女打男,D女人真暴力

D樣好似同現實相符

家下D女仔呀……真係……唉……:g2

回復 54# 的帖子

冤枉呀~!!!
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-20 17:38 發表
冤枉呀~!!!

真真正正的賊喊捉賊

原帖由 apo 於 2008-2-18 17:30 發表

一係咁啦, 你揀定晒你想要既公仔 post 嚮度, 我找 admin 先生幫忙放埋入車天車地某處, 你要用果陣就 copy 條 link 黎放啦.. Ok??

apo-san 以下廿三個表情,麻煩同admin講聲
希望唔好話我太貪心

收到會員 APO 通知應 B 哥要求加入一些通用較溫的表情公仔, 已上載測試使用情況, 日後如發覺不受大多數會員歡迎可能會被移除.