返回列表 發帖
Thank you! Thank you!:u_15 :u_15

回復 58# 的帖子

:u_13 :u_21
G...e...m

洋蔥頭公仔:u_18 ,我鍾意呀~~:u_02

原帖由 carolchau 於 2008-2-21 00:34 發表

你鍾意就好了, 我就麻麻, 覺得佢地唔夠 "刺激" !

原帖由 apo 於 2008-2-21 00:44 發表

你鍾意就好了, 我就麻麻, 覺得佢地唔夠 "刺激" !

我覺得佢好可愛呀~~:hs2 :hs2 :hs2

原帖由 carolchau 於 2008-2-21 00:46 發表

我覺得佢好可愛呀~~:hs2 :hs2 :hs2

我覺得你可愛好多... (d 公仔):hs3 :hs3

可愛就用多0的喇,唔好郁吓起飛腳啦:u_19

原帖由 bug 於 2008-2-21 00:51 發表
可愛就用多0的喇,唔好郁吓起飛腳啦:u_19

我都唔係成日咁暴力架~:u_17

原帖由 carolchau 於 2008-2-21 00:55 發表

我都唔係成日咁暴力架~:u_17
暴力冠軍絕對是你。:pig8

原帖由 carolchau 於 2008-2-21 00:34 發表

大家用多d啦,如果唔係,admin會剷咗佢去架:u_13

回復 64# 的帖子

刺激??!! :hs3 我鍾意呀~! :hit_14 :hit_9
G...e...m

回復 70# 的帖子

好啦.....用一,兩個啦~ :u_17 :u_09
G...e...m

咁暴力,你想做多d生意:u_21

你遲來唔知咋,其實佢地一早認咗...:electric_shock
http://astrohome.net/viewthread.php?tid=14&page=2

25#:「打到人"入廠"都係為兩餐姐 ,咁我地先可以"生存"到架~~」

原帖由 bug 於 2008-2-21 15:51 發表
25#:「打到人"入廠"都係為兩餐姐 ,咁我地先可以"生存"到架~~」 ...

e家揾食艱難:u_10 d人乜都肯制 :u_14