返回列表 發帖
原帖由 mike_leung 於 2008-1-28 13:08 發表
諗起billy,我就不其然想起「美麗的花」呢個經典主題。

仲有" 請问你们同意嗎? "

你唔講我都唔記得仲有一句「首尾呼應」tim..

回復 164# 的帖子

何解??
G...e...m

原帖由 TC_owl 於 2008-1-28 14:29 發表

有無人夠膽燒蟲蟲食呀?:g14

白面人就過要食蛇蟲鼠蟻來白面0者,乜原來你都0岩0架:i_have_no_idea :embarrassed

原帖由 carolchau 於 2008-1-27 23:37 發表

好驚呀!!!:embarrassed :embarrassed :embarrassed
Billy,醒下啦,醒下啦......!!

我幾時有話過祥哥隻眼好迷人呀.... 哈哈, 我擔心我頂唔順... 唔好啦, 好衰架.... :pig2 :pig2 :pig2

原帖由 mike_leung 於 2008-1-28 13:08 發表
諗起billy,我就不其然想起「美麗的花」呢個經典主題。

這個主題相信到3月花展可以再用多次喎.

原帖由 Gem 於 2008-1-28 22:13 發表
何解??

我好喜歡在討論區問人"請問你們同意嗎?":g13 :g13 :g13

原帖由 billy 於 2008-1-30 09:17 發表

我幾時有話過祥哥隻眼好迷人呀.... 哈哈, 我擔心我頂唔順... 唔好啦, 好衰架.... :pig2 :pig2 :pig2

你講呢句說話0既語氣好嬌俏....:g2
G...e...m

:i_have_no_idea :i_have_no_idea :i_have_no_idea

原帖由 Gem 於 2008-1-30 09:58 發表

你講呢句說話0既語氣好嬌俏....:g2
:hw9 :hw9 :hw9

原帖由 daniel 於 2008-1-30 11:58 發表
:hw9 :hw9 :hw9

就快傻左啦. :i_have_no_idea :i_have_no_idea :i_have_no_idea

回復 177# 的帖子

係呀~ 佢唔知講乜好, 為左扼 post 就亂舉牌~ :i_have_no_idea
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 13:30 發表
係呀~ 佢唔知講乜好, 為左扼 post 就亂舉牌~ :i_have_no_idea

那個是你呀…:g16 :g16 :g16

ah mei~~ 我無你電話