返回列表 發帖
唔洗理Daniel啦....妳黎幫手就得架啦..我都會去幫手。

我可唔可以早0的來...玩貓0架
人多的時候佢地會唔會匿埋唔出來?

原帖由 Gem 於 2008-1-24 11:46 發表
話時話,阿 Mei~, 果日我放假, 若要幫手買野出聲, 我可以同我個白面菲傭(亞周小姐)早到幫手或試味~

我幾時變成白面賓賓架??????:icon_eek :icon_eek :icon_eek
豬扒Mum,你好耐都無出糧比我喇~~~:icon_twisted :icon_twisted :icon_twisted

原帖由 Gem 於 2008-1-24 17:48 發表
話來幫手, 都要俾人叫亞嬸... :g20

豬大嬸,豬大嬸,豬大嬸,豬大嬸,豬大嬸......:g14 :g14 :g14

我都想玩貓貓....仲想影多幾張貓相,毒我老婆....(我同老婆都想養返一隻貓貓)

咁啊不笑你想幾點入來呢 ?
我会12點去粉嶺街市食午反..然后買食物..

原帖由 carolchau 於 2008-1-24 18:55 發表

我幾時變成白面賓賓架??????:icon_eek :icon_eek :icon_eek
豬扒Mum,你好耐都無出糧比我喇~~~:icon_twisted :icon_twisted :icon_twisted

嘩....豬扒Mum,...

小白臉都係唔可以得罪......好惡呀~~~~~:g2

回復 66# 的帖子

你食完「反」後我MEET你去買0野吧:g13

十二點咁早呀?
我諗我黎唔到呀,因為要帶隊比賽呀!!

原帖由 mike_leung 於 2008-1-24 19:06 發表
我都想玩貓貓....仲想影多幾張貓相,毒我老婆....(我同老婆都想養返一隻貓貓)

養啦養啦 ,貓貓好可愛架~~

都係要等我隻龍貓瓜左先....

原帖由 mike_leung 於 2008-1-24 19:33 發表
都係要等我隻龍貓瓜左先....

你怕自己貪新忘舊?

唔係,我怕隻貓會傷害隻龍貓姐....

就算唔玩貓...打下機都好丫....Mike sir...你唔洗幫手啦..你搞掂学校D野先~

回復 68# 的帖子

咁暫時預埋豬大嬸咯~
G...e...m