返回列表 發帖
我都仲未留意到有相改0左添...咁邊個係格仔人?

幾經辛苦終於搵到格仔人了...果然好黑暗喎:g12

回復 16# 的帖子

我唔敢講呀,有刹身之禍架,所以至用d個表情:g12

阿管理員先生同我講佢都係想幫下一 d  無喇喇俾人 post  左 d 佢地唔想俾人擺上檯既照片者! 點算黑暗喎...

原帖由 apo 於 2008-1-22 21:27 發表
阿管理員先生同我講佢都係想幫下一 d  無喇喇俾人 post  左 d 佢地唔想俾人擺上檯既照片者! 點算黑暗喎...

咁我又點呀 ??比人勁放私人相......

原帖由 carolchau 於 2008-1-22 21:50 發表

你可以 "申請" 靚女 "走光" 保護架喎..:icon_cool

回復 21# 的帖子

咩意思? 要"走光", 先有得保護? :g3
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-22 21:57 發表

走光即係 "不小心曝露了美女的光采"..

回復 23# 的帖子

11個字變兩個字, 你再縮簡d 呀....笨 ?! :bad_smile
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-1-22 21:59 發表

走光即係 "不小心曝露了美女的光采"..

嘩哈哈哈:icon_lol :icon_lol ......咁都得?!:icon_twisted :icon_twisted

原帖由 Gem 於 2008-1-22 21:57 發表

好驚呀:icon_eek !!突然想起apo講過"點解香D女仔唔短裙踩單車?"......:icon_lol :icon_lol :icon_lol

回復 26# 的帖子

著短裙踩單車, 咪好似大陸 d 阿姐?? :amazing.
G...e...m

原帖由 passerby-b 於 2008-1-22 17:53 發表
已經見到有相改咗啦,d個社會真係好黑暗呀:g12

天文 forum 都係黑暗架喇
http://osastrolog.blogspot.com

黑暗!黑暗!黑暗!認真黑暗!全黑暗更好,這樣才睇到星及映到星。:g14

原帖由 carolchau 於 2008-1-22 21:50 發表

投訴、詐型。:bad_egg