返回列表 發帖

肯雅之遊

在肯雅, 四周都係美, 尤其不要放過樹...大草原等

天空出現一道裂縫, 耶穌光來乜

樹與天相連

陽光下的樹, 美極

一車紅衣人在草原上....

地球大裂縫

game drive路途艱辛

有收穫就乜都無計

觀動物的方舟

方舟望出的原野

高級嘆tea的country club

地標用骨頭來做....真是.....

湯姆斯瀑布

國家博物館

香港看不到的星空

很美麗的景色啊~~ :u_02 :u_02
G...e...m

靚到你唔信....現場睇會好d....

湯姆斯瀑布好鬼正!
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回覆 4# 的帖子

唔算...
其實好細條咋...
如果你去過 黃果樹...你會話...車.....:u_07 :u_07

原帖由 waterblowing 於 2008-8-7 12:00 發表
唔算...
其實好細條咋...
如果你去過 黃果樹...你會話...車.....:u_07 :u_07

香港無咁大條, 所以乜都話正:u_07

咁又係....不如下年度度期....去返kenya一轉
包你話正
:u_22

原帖由 waterblowing 於 2008-8-7 14:56 發表
咁又係....不如下年度度期....去返kenya一轉
包你話正
:u_22

錢呀錢呀!!!!!!:u_12

棵樹好靚呀, 係唔係得一棵架??

原帖由 Betty 於 2008-8-7 22:45 發表
棵樹好靚呀, 係唔係得一棵架??

:u_16 我諗應該唔只一棵....
G...e...m

請問可唔可以自己渣架車過下 rally 引架....

原帖由 Gem 於 2008-8-7 22:47 發表

:u_16 我諗應該唔只一棵....

咁佢影得黎俾人得一棵感覺架麻...

咁...果度...周圍都有果種樹?

原帖由 apo 於 2008-8-7 22:49 發表

請問可唔可以自己渣架車過下 rally 引架....

:u_21 你因住中途炒車, 咁就變左俾隻獅子過0下食人癮....:u_07 :u_07
G...e...m

d 路好斜?
車程幾耐?

回覆 9# 的帖子

好多棵任柬