返回列表 發帖
原帖由 yoshi2k51 於 2008-1-26 02:13 發表

B哥會唔會用緊第一代Ipod:g12

乜呀 我用緊最潮80g i-pod classic:g6 :g16
不過佢d function我十份一都用唔到咁咋

原帖由 yoshi2k51 於 2008-1-26 02:13 發表

B哥會唔會用緊第一代Ipod:g12

第一代Ipod 好野呀...成為經典放左係英國design museum ga ...:g14

PICT0053 (Large).JPG PICT0055 (Large).JPG

Apple以前D產品好襟用,現在仲有人用緊第一代ipod

出來唱吓K都好,咪當金曲懷舊一番囉

銀色部Macbook好型呀!!:g15

原帖由 yoshi2k51 於 2008-1-26 15:19 發表
出來唱吓K都好,咪當金曲懷舊一番囉

在北京工作时試過跟D老鬼去唱K....佢地唱埋D 文革时期既歌...土到...:g4

乜呀,直情係文化遺產,你唔識欣賞咋

我淨係識唱呢 d 歌, 邊間 K 舖有呀?

原帖由 apo 於 2008-1-26 22:09 發表

嘩~~ !!!救命呀.....!!!:pig8 :pig8 :pig8

APO清唱:g17 ,我地一定做fans

原帖由 Mei~~! 於 2008-1-26 19:31 發表

在北京工作时試過跟D老鬼去唱K....佢地唱埋D 文革时期既歌...土到...:g4

香港邊度有得唱卡拉ok文藝晚會

回復 38# 的帖子

:pig6
G...e...m

回復 40# 的帖子

做粉絲都要收錢呀~~~ :g14
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-1-26 22:09 發表

听唔到既???

原帖由 Gem 於 2008-1-26 22:55 發表
做粉絲都要收錢呀~~~ :g14

要聽D咁既歌,多多錢都唔做喇~~