返回列表 發帖
原帖由 bigdr 於 2008-9-10 10:46 發表
唔係,我話路過的意思係,一路上有好多A貨魔鬼城,A貨五彩灘,A貨嗚沙山.

究竟邊個至係正貨呀:u_14

旅行....旅行....去旅行....:g17 :g17
冇錢....冇假....冇時間....:g18 :g18

原帖由 bigdr 於 2008-9-10 10:46 發表
唔係,我話路過的意思係,一路上有好多A貨魔鬼城,A貨五彩灘,A貨嗚沙山.

Sure la... :pig8 :pig8 :pig8
http://osastrolog.blogspot.com

原帖由 apo 於 2008-9-10 11:22 發表

:g10 :g10 :g10 :g10 :g10
http://osastrolog.blogspot.com

原帖由 apo 於 2008-9-10 11:22 發表

A生,唔好話冇錢來影射我等窮人啦
噚日落間店舖,至有人話阿A生買相機好似唔洗錢咁,令人不知幾羡慕

A 貨即係樣似, 都好過人工貨~ :g17 :g17
G...e...m

原帖由 passerby-b 於 2008-9-10 11:33 發表

噚日落間店舖,至有人話阿A生買相機好似唔洗錢咁,令人不知幾羡慕 ...

你去左咩野地方呀???? 我好少買相機架喎.....

原帖由 passerby-b 於 2008-9-10 11:33 發表

噚日落間店舖,至有人話阿A生買相機好似唔洗錢咁,令人不知幾羡慕 ...

"阿A生買相機好似唔洗錢咁"? 唔洗錢? :hs8
可以幫我拎返部嗎? :u_02
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-9-10 12:03 發表

你去左咩野地方呀???? 我好少買相機架喎.....

我所講ge相機,當然係泛指攝影器材啦
去ge地方,梗係有攝影器材賣架啦:icon_lol

原帖由 passerby-b 於 2008-9-10 12:12 發表

我所講ge相機,當然係泛指攝影器材啦
去ge地方,梗係有攝影器材賣架啦:icon_lol

勁喎... 算喇, 唔好同車老闆比... 自討沒趣... :g6

布爾津, 喀納斯湖

布爾津的俄羅斯式旅館

布爾津的俄羅斯式旅館

神仙灣

月亮灣

月亮灣

卧龍灣

卧龍灣

神仙灣

喀納斯湖

評分人數

• Gem: 一見難忘~讚賞 + 2 分
    • daniel: 色彩自然,靚靚靚美景。讚賞 + 2 分

凍唔係問題,只係想影金秋,好似話一般中秋之後幾個星期最靚:g8 :g8 :g8
有金秋影一般晚上都低過零度。

原帖由 bigdr 於 2008-9-10 10:10 發表
這次去新疆,最少路過2個魔鬼城,3個五彩灘,3個嗚沙山.....
Kingarthur 相片中的魔鬼城,正確全名, "烏爾禾魔鬼城"。

10月頭的天氣還可以,不過一定唔係best season。喀納斯10月中就會因為嚴寒而開始封山,烏爾禾魔鬼城在喀納 ...

靚到嘔電呀!!! :g17 :g17 :g17 :g17

原帖由 oldfield 於 2008-9-11 09:22 發表
靚到嘔電呀!!! :g17 :g17 :g17 :g17

我估除咗係d度,全中國都揾唔到有咁靚ge屋仔:u_14

回覆 59# 的帖子

Typical Chinese style and material, they are looking good from far only, but it's the rush fever of unlimited building of new buildings to entertain the visitors within the park's area really unnerving.