返回列表 發帖

回覆 28# 的帖子

真係搵細妹去架....

d 相都成半個世紀前的了....

原帖由 Gem 於 2008-9-11 22:19 發表
呢張係幾年前影0既~~ :pig2 :pig2 純情小學生~

係唔係用d近來嘅相再用PS變成黑白嫁?

原帖由 Subaru 於 2008-9-11 22:24 發表

係唔係用d近來嘅相再用PS變成黑白嫁?

係...係呀...咁都俾你睇得出~~:g17
G...e...m

玩黑白???? 我都有...

看招!!! 唔好笑到起唔到身呀!!

原帖由 apo 於 2008-9-11 22:27 發表
玩黑白???? 我都有...

看招!!! 唔好笑到起唔到身呀!!

呢張就似五六十年代香港剛剛起步果陣.

回覆 34# 的帖子

:u_07 :u_07 :u_07 :u_07 :u_07
好有斷背山 feel....... 前面果個係你? :u_03 個髮型.........好型喎....:u_07 :u_07 :u_16
G...e...m

回覆 30# 的帖子

咁后生就讀小学........尖子泥wor....

原帖由 apo 於 2008-9-11 22:13 發表
著到咁唔係做 sport function 唔通去飲咩!! :icon_fire :icon_fire
醒多張斯斯文文電單車 look 你睇下...
我早過你地好多去尖鼻咀...
我成日 tum 細妹去遊車河同我渣機影相...:icon_cool :icon_cool

9222 ...

大王,你的坐騎"西風400",我以前都有! 好車!

原帖由 bigdr 於 2008-9-11 23:17 發表

大王,你的坐騎"西風400",我以前都有! 好車!

果個年代邊有西風呀......
我果架係川崎 KZ650 黎架...
架車都幾好 "飛" 架....以前嚮洪水橋直路去屏山可以開到二百零幾 km..... 真係唔知個死字點寫....

原帖由 apo 於 2008-9-11 23:19 發表

果個年代邊有西風呀......
我果架係川崎 KZ650 黎架...
架車都幾好 "飛" 架....以前嚮洪水橋直路去屏山可以開到二百零幾 km..... 真係唔知個死字點寫.... ...

大王即係大王。
果個年代已經擁有650cc!  勁!勁!勁!

原帖由 bigdr 於 2008-9-11 23:38 發表

大王即係大王。
果個年代已經擁有650cc!  勁!勁!勁!

我冇錢供會, 冇錢入油你唔知者...... 鬼叫鍾意電單車咩.....
如果我住地下有花園, 一定會買部得吉利電單車, 就算唔夠力騎都會放嚮度做裝飾供奉佢!

現在的得吉利平了好多,幾隻Rolex價錢就買到架全新車。

原帖由 bigdr 於 2008-9-11 23:50 發表
現在的得吉利平了好多,幾隻Rolex價錢就買到架全新車。

平.....的定義是?????

我無講錯。

R版=5隻黑面Daytona。
S版=3隻黑面Daytona。

:g8 :g8 :g8 :g8 :g8 :g8 :g8 :g8 :g8 :g8
http://osastrolog.blogspot.com