返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-10-5 11:16 發表

:u_17 我唔知有無呀...我只知個團友住醫院就有點滴同氧氣呢兩樣基本套餐~
唔怕啦, B 哥~ 西藏好值得去架, 就算有咩冬瓜豆腐, 十八年後咪又係一條好漢咯~ :u_15 ...

HACE或者HAPE死都好辛苦架,唔好搞我啦,我寧願嘆多十八年,都唔係咁想做好漢:u_17 :u_17

原帖由 Gem 於 2008-10-5 11:29 發表
列車上除左睇到美麗0既風景外, 仲有好多高原上生活0既動物, 有牦牛, 藏野驢同藏羚羊~ :u_18  可惜離開好遠,同我無能力影得好:u_16

乜藏羚羊仲未俾人捉哂呀:u_18

原帖由 passerby-b 於 2008-10-5 11:46 發表

HACE或者HAPE死都好辛苦架,唔好搞我啦,我寧願嘆多十八年,都唔係咁想做好漢:u_17 :u_17

高山反應因人而異, 有人無食藥都無問題, 有個77 歲0既伯伯都去, 仲可以全身而回~ 你細佢幾年啫, 應該掂架~
G...e...m

原帖由 passerby-b 於 2008-10-5 11:49 發表

乜藏羚羊仲未俾人捉哂呀:u_18

我睇完電影"可可西里", 都以為佢地所餘無幾..:u_01 但原來經政府努力0既保護下, 已經少左好多濫殺情況
起列車上見到好多呀~ 好開心~~ u_23 u_23
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-10-5 11:56 發表

高山反應因人而異, 有人無食藥都無問題, 有個77 歲0既伯伯都去, 仲可以全身而回~ 你細佢幾年啫, 應該掂架~

高山反應可怕之處就係d度﹗::u_17
佢不分年齡,性別,體格,隨時可以攻擊任可一個人:u_19
仲有過文獻話上一次同一個人可以一d高山反應都冇,今次去可以好大穫:u_11
所以有d登山高手都隨時hi嘢:u_14

原帖由 Gem 於 2008-10-5 11:59 發表

但原來經政府努力0既保護下, 已經少左好多濫殺情況
起列車上見到好多呀~ 好開心~~ u_23 u_23

原帖由 Gem 於 2008-10-5 11:56 發表

你都細佢唔係好多年啫,咪又冇事:drink_38 :drink_38

Tibet is not a everyone-can-go place, due to some reasons I'm not too interested to go still, but more eager to go again to Nepal.

回覆 37# 的帖子

:hit1 :hit1 :hit1
G...e...m

仲有西藏獒犬, 緊守岡位
西藏 2008 (Ricoh) 450.jpg
俾遊客騎0既牦牛
西藏 2008 (Ricoh) 452.jpg

西藏 2008 (Ricoh) 599.jpg
G...e...m

我到左 7191米高0既雪山........腳~
西藏 2008 (Ricoh) 485.jpg

評分人數

• apo: 很有心思讚賞 + 2 分
G...e...m

虔誠信徒 :u_15
西藏 2008 (Ricoh) 270.jpg

評分人數

G...e...m

Can't see your face!

回覆 41# 的帖子

靚女???? 定阿毛黎架??? :g8 :g8

原帖由 kingarthur 於 2008-10-5 23:35 發表
Can't see your face!

見唔到?? :hw2 我咪對住鏡頭笑咯~ 高原上紫外線高, 曬黑左...... :u_14
G...e...m