返回列表 發帖

回復 15# 的帖子

意外地被拍入鏡,又唔係正面,  呢位先生唔會介意0既...:g16
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 13:32 發表
意外地被拍入鏡,又唔係正面,  呢位先生唔會介意0既...:g16

U 林 U :g4 :g12

原帖由 daniel 於 2008-1-30 10:30 發表
限制POST,生態區及其它版都是有限制嗎?:i_have_no_idea

收到以下訊息:hw2 :hw2 :hw2

車天車地主頁 提示信息
對不起,您最近 24 小時上傳的附件已超過 1000000 字節的限制,無法繼續上傳,請返回或稍後再試。 ...

係??? 應該冇 set 到限制... 檢查後答你.

THX~~~~:g14 辛苦啦!

回復 18# 的帖子

可能係電腦見佢太多口, 所以限制佢, Admin 兄唔洗理佢呀~ :hw5
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 16:50 發表
可能係電腦見佢太多口, 所以限制佢, Admin 兄唔洗理佢呀~ :hw5

:pig10 :pig10 :pig10 :pig6

致會員 Daniel 君:

查証沒有對閣下 24 小時發附件總檔案容量限制. 之前事故原因不明! From 管理員.

回復 22# 的帖子

原因一定係我所講0既一樣啦~~~呵呵~!!
G...e...m

回復 21# 的帖子

救命呀~~ 投訴呀~ 有人成日起飛腳踢豬......嗚嗚.... :pig6
G...e...m

原因不明!:hw2 :hw2 :hw2 原因不明!::i_have_no_idea

回復 25# 的帖子

:g11 我咪解釋左咯~~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 22:06 發表
:g11 我咪解釋左咯~~

又關你事,插咀!:bad_egg :pig10 :pig6

又係咁!:g9 :g4 :g4 :g4 :g12 :g12 :g12

車天車地主頁 » 提示信息
車天車地主頁 提示信息
對不起,您最近 24 小時上傳的附件已超過 1000000 字節的限制,無法繼續上傳,請返回或稍後再試。

[ 點擊這裡返回上一頁 ]

控制面板首頁 編輯個人資料 積分記錄 公眾用戶組 個人空間管理 基本概況 版塊排行主題排行發帖排行積分排行 交易排行 在線時間 管理團隊 當前時區 GMT+8, 現在時間是 2008-1-30 23:24

清除 Cookies - 聯繫我們 - 車天車地主頁 - Archiver - WAP - 使用條款及免責聲明 - TOP