返回列表 發帖
哈哈,人得多,連部腦都睇唔過眼要玩你,恭喜恭喜~~:bad_egg :bad_egg :bad_egg

已找到原因了, 是意外把 "超級高手" 24 小時原來沒限制上傳改成 1mb, 已更正!

From Admin.

:pig9 :pig9

:pig9 :pig9 :pig9

由得佢地咪算0羅,爭做超級高手爭得咁過癮吖...

原帖由 bug 於 2008-1-30 23:40 發表
由得佢地咪算0羅,爭做超級高手爭得咁過癮吖...

:g6 :g6 :g6

回復 34# 的帖子

冷血蟲~!! :bad_smile
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 23:46 發表
冷血蟲~!! :bad_smile

:hw9 :hw9 :hw9 :g14

你地不斷的無情轟炸,看來你們血液的温度接近絕對零度:hw9

原帖由 bug 於 2008-1-30 23:51 發表
你地係咁無情轟炸,看來你們血液的温度接近絕對零度:hw9

:rockn_roll :rockn_roll :rockn_roll :pig9

回復 38# 的帖子

D 生咁多口水...我就來講到變豬肉乾...:pig6  唔同佢玩喇...我去:pig5  聽日返早~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 23:54 發表
阿D 生咁多口水...我就來講到變豬肉乾...:pig6  唔同佢玩喇...我去:pig5  聽日返早~

早d 瞓喇! 聽日有戲睇!

原帖由 Betty 於 2008-1-30 23:58 發表

早d 瞓喇! 聽日有戲睇!

回復 42# 的帖子

哼~!!! :bad_smile
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-31 00:07 發表
哼~!!! :bad_smile

早d 瞓喇!:g16 :g16 :g16

原帖由 bug 於 2008-1-30 23:30 發表
不如你講0下你做過乜先會出呢句啦:icon_question 想貼相的時候出? 貼幾多相?

係比人鎖。:pig8