返回列表 發帖

今日想買支靚 zoom, 最後..

原本想跟 B 哥一樣買番支 EF100-400,  出到去先發覺原來自已戶口已經冇晒錢...   最後買左部有 Leica  18X  zoom 既傻瓜機... 勁 zoom 28-504

呢部都唔平喎.....

原帖由 apo 於 2008-2-17 22:35 發表
原本想跟 B 哥一樣買番支 EF100-400,  出到去先發覺原來自已戶口已經冇晒錢...   最後買左部有 Leica  18X  zoom 既傻瓜機... 勁 zoom 28-504

1633 ...

B 哥已經買了 EF 100-400mm IS? 被我地毒死左? :hs6

原帖由 mike_leung 於 2008-2-17 22:52 發表
呢部都唔平喎.....

2900 有找...

原帖由 billy 於 2008-2-17 23:02 發表

B 哥已經買了 EF 100-400mm IS? 被我地毒死左? :hs6

重未毒死我,未買
你幾時換機

原帖由 passerby-b 於 2008-2-17 23:30 發表

重未毒死我,未買
你幾時換機

你地不如約埋一齊去買啦!:g13 :g13 :g13

好ar好ar, 預埋我....睇你地買:g11

這部機我都很想買,等你做白老鼠,影出來睇下點先?:g8

原帖由 daniel 於 2008-2-18 05:43 發表
這部機我都很想買,等你做白老鼠,影出來睇下點先?:g8

今個星期去中大或九公影下先...又可以帶埋去百萬行..

回復 9# 的帖子

預埋我同白面人得嗎?
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-18 10:10 發表
預埋我同白面人得嗎?

睇番 schedule, 原來我星期六日都唔冇時間...行完百萬行又要 BBQ, 除非唔去行...今日 last day 報名.

回復 11# 的帖子

唔緊要, 下次有機會就跟你地去影0下野......我地會好乖咁放低把刀, 只帶相機同食物~~ :pig2
G...e...m

去影0野唔該單聲,你地成日都靜靜雞去...:pig3

係啦,成日都唔吹雞ge:g20

原帖由 fatpang 於 2008-2-17 23:41 發表

你地不如約埋一齊去買啦!:g13 :g13 :g13

又想做百毒生,毒死哂d人