返回列表 發帖

有冇同好有興趣我支 Tokina 10-17 魚眼呀?

我有支 Tokina 10-17/f3.5-4.5(DX), Canon EF mount. 07 年 7 月買, 新既一樣! 仲有一年保,有冇同好有興趣呀??

http://www.tokinalens.com/products/tokina/atx107afdx-a.html

價錢好實有人有興趣架喎 :g13
http://osastrolog.blogspot.com

原帖由 oldfield 於 2009-8-3 23:52 發表
價錢好實有人有興趣架喎 :g13

張單 $3850, 唔知減一千算唔算合理? 祗出過一次街街.. 因為好少用 DX 機了.. (九龍生活買既行貨)

回覆 1# 的帖子

你有無Tokina 11-16/2.8 for nikon出讓
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2009-8-3 23:54 發表
你有無Tokina 11-16/2.8 for nikon出讓

冇呀...Nikon AF mount 我得 Sigma 15-30 同埋 Sigma 15/f2.8 fisheye.

原帖由 apo 於 2009-8-3 23:54 發表

張單 $3850, 唔知減一千算唔算合理? 祗出過一次街街.. 因為好少用 DX 機了.. (九龍生活買既行貨)

我有DX機,但無買過DX鏡

原帖由 cosmos 於 2009-8-3 23:58 發表

我有DX機,但無買過DX鏡

我應該更正同你講法一樣, 係好少用 DX 鏡..

你支鏡係dg ?? 定 dx ??
可惜我台1d 用唔到...

原帖由 waterblowing 於 2009-8-4 00:00 發表
你支鏡係dg ?? 定 dx ??
可惜我台1d 用唔到...

DX, 我用 5D2 都得, 點會你部 1D2 用唔到呀??? 你估係 EFS 鏡咩! 不過 zoom 到最 wide 會有黑邊..

我有TAMRON10-24 3.5-4.5 for nikon

回覆 10# 的帖子

龍仔支10-24好似幾soft

邊位就係,中央都幾掂架..

我有兴趣啊,SOLD左未啊??

原帖由 Lyrics 於 2009-8-7 13:15 發表
我有兴趣啊,SOLD左未啊??

未賣還在.

大王, 可以用在1d3 呀??
我有興趣wor....係唔係full packing ?? 有單有保用證??
pm我幾銀呀..