返回列表 發帖

呢度有冇人肯接收我set lunt呀?

或者你地知道有人想要,我平平地賣比佢啦....我剛剛買左樣超過十萬既「野」....要套現幫補,如果邊位有興趣,出個價,價arm就ok!

如果冇人要,我就係其他方面慳d或套現啦..

原帖由 mike_leung 於 2009-8-12 19:20 發表
或者你地知道有人想要,我平平地賣比佢啦....我剛剛買左樣超過十萬既「野」....要套現幫補,如果邊位有興趣,出個價,價arm就ok!

如果冇人要,我就係其他方面慳d或套現啦.. ...

十萬既野......
車.....你應該唔會買車..
樓.... 冇咁平....唔通係車位???
EF800/F5.6L?? 九萬已經差唔多啦...
養多左個阿 "B 仔"??? 都冇聽過你講....
養多左個 xx...???

其中一項估arm左一半..............

B仔時值400萬呀,大王
e家已經唔係你養B ge年代啦

原帖由 mike_leung 於 2009-8-12 20:04 發表
其中一項估arm左一半..............

EF800/F5.6L + 1D4????

我點會買856呀,我係nikon人嘛~!!

原帖由 mike_leung 於 2009-8-12 20:16 發表
我點會買856呀,我係nikon人嘛~!!

出世紙又冇寫住...隨時可以轉會架馬...

咁...又 upgrade 左層樓去隔離....

我估係養多件啦
mike sir,免費送咗套嘢俾我,唔係去你上大人到,告你一狀:u_03 :u_03

原帖由 passerby-b 於 2009-8-12 20:22 發表
我估係養多件啦
mike sir,免費送咗套嘢俾我,唔係去你上大人到,告你一狀:u_03 :u_03

乜養多一件要十萬咁貴架....

原帖由 passerby-b 於 2009-8-12 20:22 發表
我估係養多件啦

我老婆都知道我買左lunt啦.....不過唔知幾多錢之嘛....
星期六,帶套野比你睇下正唔正啦..

what item? :g8

any photo?

有人hold左啦.........

原帖由 apo 於 2009-8-12 20:24 發表

乜養多一件要十萬咁貴架....

我話養多隻狗咋:u_07

Mike sir又打破買與賣最短時間記錄!
還有無好野想賣?:u_03

冇計....我仲有好多野要比人或者要賣比人.........