返回列表 發帖

有冇人肯收留我套LUNT呀

剛收到order,老闆要我大位搬細位:g20
空間會少咗好多,儲存係e家個位ge大部份物件,都冇得留底:u_01
唯有出售:u_01
首先係mike sir賣俾我套LUNT,佢有兩個鉄箱,最礙地方,要盡快處理:g20
好心就收留佢,賣價會低過mike sir俾我ge,我只係用咗幾次做tuning:g10
有意者請pm,最好係中環地鉄交收。

仲有其他物品要處理,請密切注意快將推出之跳樓廣告:pig6

我而家都想放左套P2Z 換返件em11.................但仍在考慮中...........

原帖由 passerby-b 於 2009-8-31 14:14 發表
剛收到order,老闆要我大位搬細位:g20
空間會少咗好多,儲存係e家個位ge大部份物件,都冇得留底:u_01
唯有出售:u_01
首先係mike sir賣俾我套LUNT,佢有兩個鉄箱,最礙地方,要盡快處理:g20
好心就收留佢,賣價會低過mike sir俾 ...

辦公室都可以放幾套天文器材得閒拎出黎玩下..可想而知 B 哥坐到幾高位呢....:icon_cool :icon_cool

原帖由 apo 於 2009-8-31 14:49 發表

辦公室都可以放幾套天文器材得閒拎出黎玩下..可想而知 B 哥坐到幾高位呢....:icon_cool :icon_cool

又唔買,咁多嘢講:pig10
我坐open plan架,個位可以高到點呀:pig6
個位再高都冇用,人工得雞碎咁多:g20
e家仲要降職減薪:g20 同大王ge距離越來越遠:g10

淨係要一半得唔得架? e.g. 50mm filter ...?

http://osastrolog.blogspot.com

你話得唔得吖?
留番個elaton係度可以做乜?

原帖由 passerby-b 於 2009-8-31 15:53 發表
你話得唔得吖?
留番個elaton係度可以做乜?

哈哈.... 唔係鏡還鏡, scope 還 scope 架咩?  double stack 無左一半都仲用得?

e.g. 個 external 50mm 可以分開賣, 支 scope + blocker 又可以獨立用...  無架, 我諗緊加個 50mm 玩下 double stacking 唧... 唔得咪算喇 :g6 :g13

http://osastrolog.blogspot.com

原帖由 oldfield 於 2009-8-31 16:01 發表
哈哈.... 唔係鏡還鏡, scope 還 scope 架咩?  double stack 無左一半都仲用得?

塊ETALON係响枝60MM SCOPE裏面架,分唔開架:u_22

SOLD :u_22 :u_22

佢講緊external filter呀, b哥....

congratulations. :g6

原帖由 passerby-b 於 2009-8-31 18:39 發表
SOLD :u_22 :u_22

去入L鏡:hs3

跟住放EM11?:g15

B 哥,有無SBIG嘅玩具多要出讓
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 DTS-ES 於 2009-8-31 20:53 發表

去入L鏡:hs3

降職減薪,仲可以入咩呀:u_13