返回列表 發帖

國慶影雀

有無人去?
早上八點,西沙茶座停車場等

回覆 1# 的帖子

多雲有雨喎
http://blog.yahoo.com/puppymic

唔落大雨既話,跟~!!

:g19 :g19 打劫你地都有成十萬

原帖由 whc 於 2009-9-28 21:33 發表
:g19 :g19 打劫你地都有成十萬

點解你有d咁思想呀!點咁同你去呀?

出來影雀,就要放抵邊個器材貴與平,最重要影得開心。:g8

我得d70s同sigma支456   不過志在觀鳥

我都帶支sigma去...............冇貴鏡用...

原帖由 whc 於 2009-9-28 21:40 發表
我得d70s同sigma支456   不過志在觀鳥

我覺得觀鳥的心態行先,影雀是驚喜。
有些人只為影雀和比較大家怎樣影到大頭相,便在影响雀鳥和他人下去達成心願。:u_01

原帖由 hooooon 於 2009-9-28 21:44 發表

有些人只為影雀和比較大家怎樣影到大頭相,便在影响雀鳥和他人下去達成心願。:u_01

:u_01 我見過有人影完掟石趕雀

原帖由 whc 於 2009-9-28 21:47 發表

:u_01 我見過有人影完掟石趕雀

如果你都討厭這種行為,就知道你喜歡觀鳥和影雀了。:u_11

:u_22 興趣而已

原帖由 hooooon 於 2009-9-28 21:44 發表

同意,影好相前先要愛惜佢地
見佢地受傷會流淚、見到BB出世會高興,咁先係生態攝影大C既心態!:g17
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 vivian 於 2009-9-28 20:43 發表
有無人去?
早上八點,西沙茶座停車場等

不如去西沙麻雀耍樂啦.....

我覺得觀鳥的心態行先,影雀是驚喜

yes ar!

o個 d  淨係得個頭清, 個身矇查查, 真係唔識欣賞.

一些偏面之詞不可信, 做自己認為對既事, 便可以了.