返回列表 發帖

回覆 45# 的帖子

我是打算把修輯好的圖檔交由李先生自選喜歡的作射印或打印照片予作展示用~ 當然, 同好亦可自行郵寄照片給李先生!他們網址有郵寄地址.

我入唔到ftp呀!
是否就咁用?

還是另有緣機呀?

另外,大王話我d相細但有500k,唔系好明,d相有300-400KB

原帖由 apo 於 2009-11-3 22:34 發表
KS set 野幾岩我心水....
P2Z + Sky90 with CAA...

你連EM11都賣左,快的入台P2-Z啦,就快停啦
話時話 有沒呢位大哥用呢套野影的相片䏲睇呢?:u_18

原帖由 vivian 於 2009-11-6 22:20 發表
我入唔到ftp呀!
是否就咁用
xxxxxxx.xxx 當系Login名稱呀?
Password就用 xxxxxxx 這字呀?

還是另有緣機呀?

I have the same question, apo can you please clarify?

Have my astro images ready. In the process of processing some sunset images. Will upload in the next couple of days when ready.

原帖由 panda 於 2009-11-6 22:22 發表

apo was still using his EM-11 during the Taiwan trip. He has sold it already!??

原帖由 panda 於 2009-11-6 22:22 發表

點解你會知既????
我今日剛剛收到台 P2(S)....

原帖由 vivian 於 2009-11-6 22:20 發表
我入唔到ftp呀!
是否就咁用
xxxxxxx.xxx 當系Login名稱呀?
Password就用 xxxxxxx 這字呀?

還是另有緣機呀?

另外,大王話我d相細但有500k,唔系好明,d相有300-400KB ...

Sorry....
Password is "xxxxxxx" , copy 要上傳的圖檔 paste 上去就可以了! 請再試試.

原帖由 apo 於 2009-11-7 00:38 發表

點解你會知既????
我今日剛剛收到台 P2(S)....

好曬! :big_smile

原帖由 bigdr 於 2009-11-7 12:43 發表

好曬! :big_smile

可惜唔係我既,係幫朋友買既!

原帖由 tang 於 2009-11-5 14:57 發表
清境觀星園
北天周日運動

影咗咁奈, 都咁少 noise! 恨死隔離, 我都想影呀!

原帖由 apo 於 2009-11-7 13:11 發表

可惜唔係我既,係幫朋友買既!

我都幫朋友買了枝古懂,等緊收貨。:big_smile

我都係隨口講下
P2(S)都係第一之聽,沒咩大分別
你都入翻一台啦

原帖由 bigdr 於 2009-11-7 19:30 發表

我都幫朋友買了枝古懂,等緊收貨。:big_smile

好晒 X2:u_20

原帖由 apo 於 2009-11-5 15:42 發表

我唔可以代登照片上觀星園網站, 我祗可以收集照片 send 俾李大哥處理.
剛才請求左 admin 加左個收集儲存空間:
我已個別用 PM 發出可上載檔案的網址. 請查收, 如未有收到請 PM 我.

請將照片上載至 \To_Brother_Lee ...

我淨係見到 Angus 有 upload 到相上去..

遲就係遲D,不過遲到好過無到,出相﹗
多謝大王同理Tang sir 今次悉心的安排,今次行程十分開心並且收獲豐富。
有星睇、有雀打、有蝴蝶影、有山行、有雲海、最後仲有煙花睇,唔訓的話真係一日24小時都有節目。
:u_22 :u_22 :u_22

第一天見到日落,大家都影得不亦樂乎。

借用Tang sir 的 tracking mount

大王係唔同D,鍾意打橫行都得。

上民宿條路好似好斜喎。

第一晚打邊爐,暖在心頭。

老闆娘泡製的豐富早餐。

評分人數

• Gem: 精采內容讚賞 + 2 分