返回列表 發帖
原帖由 anyone 於 2009-11-3 22:17 發表
呢個廣告都有成二十年歷史了! :icon_biggrin

有無廿年呀!一定無:u_17

KS set 野幾岩我心水....
P2Z + Sky90 with CAA...

回覆 26# 的帖子

好中意啲對白,尤其係5742、5745、5751、5763 :g6
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回覆 30# 的帖子

大王教我踎低影呢支鏡~
G...e...m

:u_18 :u_18 三位型男~~

評分人數

• vivian: 令人感動讚賞 + 2 分
G...e...m

點解你地去清境無綿羊既,我想去武陵農場,不過要 3 - 6月至係烏攝好日子

http://tw.myblog.yahoo.com/canon ... 93&sc=1#yartcmt
http://blog.yahoo.com/puppymic

回覆 36# 的帖子

清境是南投一個區,有過百間民宿,清境農塲衹是其中之一。

大家會否考慮精選幾張可以打印 8"x10" or 以上(大概 3000 x 2400 像素) 大合照及天文照片放在觀星園(或其網站) 分享呢??

apo 請代登上觀星園網上分享

清境觀星園
北天周日運動

評分人數

• cam: 恨死隔離 ! 我都想影!讚賞 + 2 分
    • Gem: 精采內容讚賞 + 2 分

原帖由 apo 於 2009-11-5 11:59 發表
大家會否考慮精選幾張可以打印 8"x10" or 以上(大概 3000 x 2400 像素) 大合照及天文照片放在觀星園(或其網站) 分享呢??

:g8 係喎, 無見我地0既大合照?
李大哥收到相會好高興~ :g1
G...e...m

原帖由 tang 於 2009-11-5 14:49 發表
apo 請代登上觀星園網上分享

我唔可以代登照片上觀星園網站, 我祗可以收集照片 send 俾李大哥處理.
剛才請求左 admin 加左個收集儲存空間:
我已個別用 PM 發出可上載檔案的網址. 請查收, 如未有收到請 PM 我.

請將照片上載至 \To_Brother_Lee 資料夾內.

回覆 43# 的帖子

:hw4 :hw4 :pig9
G...e...m

原帖由 apo 於 2009-11-5 15:42 發表

我唔可以代登照片上觀星園網站, 我祗可以收集照片 send 俾李大哥處理.
剛才請求左 admin 加左個收集儲存空間:
請在瀏覽器鍵上以下網址及把檔案放上, 可以把建立自己名字之資料夾分辨.

Address: ftp.astrohome.net ...

There are no posting facilities on the hostel web site?

I suspect many members would have missed this request. Perhaps you can post this as a separate thread? Or better still, send an email to the participants.

One more question, are you sending the images to Mr Lee electronically or print the photos and mail to him?